dawids145 08.01.2015 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Witam uzytkowników poszukuję inspiracji do mojego pokoju, chce totalnie go zmienić. Totalnie może to za dużo powiedziane ale w planach mam zmianę koloru ścian. desingu, dodanie stolika itp. Skosy preferowałbym jasno siwe lub w jakimś nowoczesnym kolorze. Podłoga oraz meble zostają (biurko będzie inne lecz podobnych rozmiarów) w planach również zmiana łóżka na narożnik, TV 42 cale powieszony lub stojący. Akwarium ze względów gabarytowych chciałbym zeby zostało we wnęce gdyż pasuje tam idealnie(zmieniony zostanie natomiast kolor szafki na zbliżony do komód) Preferuje styl z nowoczesny, dużo spędzam czasu przed komputerem, elektronika,motoryzacja, grafika to moje drugie ja. Poszukuję inspiracji z innego punktu widzenia, chciałbym trochę ten pokój "zmniejszyć" oraz by stał się przytulny a zarazem nowocześnie urządzony. przesyłam poniżej zdjęcia z wymiarami, Komody 83cm x 170 cm oraz 83cm x 120 cm. biurko 78 cm x 120 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts