ponmai 10.03.2015 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Z góry przepraszam za off topic piszę do użytkownika norquimia, problem z brudną cegłą klinkierowa, a widzę ze w tym wątku niedawno odpowiedzial na posty. w jaki sposob mozemy sie skontaktować? ewentualnie proszę o email z info: [email protected] dzieki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mniszek 21.03.2015 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 Środek do impregnacji gresu polerowanego pojemnik 0,25l. cena to 93 zł. 1 litr 310zł. / Nie wymaga żadnego czyszczenia ,impregnuje, i odnawia zmatowione stare powierzchnie./ Czyni cuda . I to jest właśnie odpowiedzi dlaczego takich środków nie ma w hurtowniach i marketach, Dla specjalistów są dostępne środki od doradców technicznych, firm których nigdy w marketach nie zobaczą. np.do zrobienia wylewki w remontowanym pomieszczeniu - rano robisz wylewke a po południu możesz układać parkiet Wiesz, chyba Ci wierzę. Jestem zwykłą kurą domową, taką co gotuje, sprząta i pierze i takie tam. Twoje słowa trafiły do mnie, bo przeniosłam je na obszar, który znam czyli gotowanie Produkty kupowane w wszechobecnych marketach, które są stosunkowo tanie kontra produkty kupione w sklepie ze zdrową żywnością albo od eko-rolnika albo chociażby w zwykłym warzywniaku - cóż ... jest różnica. Manipuluje nami cena i brak wiedzy. No i pęd życia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mniszek 31.03.2015 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 tak jakoś wracam do tego tematu ... ale mam jeszcze jedno spostrzeżenie. Mianowicie: to chyba niemądre szorować gres cudownym cytrynowym proszkiem z Tesco. Rany, jak to rysuje! Całe szczęście gres zabezpieczony woskiem, he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KRISTEL 05.12.2016 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2016 Witam.Dawno mnie tu nie było i oj dzieje się dzieje. Każdy przypadek jest inny. Potrzebuje konkretnych danych/jakie płytki,jaki był użyty impregnat,czym był już zmywany/ No i najważniejsze LUDZIE!!! BO PAN Z Castoramy,Mrówki, powiedział.......... Oni nie sprzedają specjalistycznych środków bo im się nie opłaca.Sprowadzają środki tak jak w aptece bez recepty nie zaszkodzą a czy pomogą? etykiety piękne czynią cuda. Jak jeszcze jest potrzebna pomoc to dajcie znać POZDRAWIAM Jestem posiadaczką tego nieszczęsnego gresu-70 m .Kupując go ,pytalam sie o impregnacje,powiedziano mi ,że nie trzeba .Były piekne po położeniu ale teraz ,po 2 latach uzytkowania mam z nimi wielki problem .Chodzi o mikropory .Czym to myc ,nie jestem w stanie tego szorowac na kolanach ,? używałam juz prawie wszytkiego ,płyn do naczyn ,plyn do plukania ,ocet,plyn do szyb ,HG-CZYSTY GRES /B.MALO SKUTECZNY/,nawe rozcienczonego szopa.W tej chwili jest ciagle brudny ,niedomyty ,w porach zalega brud . moze ktos równiez miał taki problem i sobie z nim poradzil? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KRISTEL 05.12.2016 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2016 https://www.google.pl/search?q=ABSOLUTE+Statuario+Lappato/Rettificato&tbm=isch&imgil=T0bOPBjUSV_R8M%253A%253BvL1NXc8_tzOI7M%253Bhttp%25253A%25252F%25252Fwww.sklep.euro-ceramika.pl%25252Fproducenci%25252Fnovabell-absolute-statuario-lappato-rettificato-gres-29-5x29-5_p_7953.html&source=iu&pf=m&fir=T0bOPBjUSV_R8M%253A%252CvL1NXc8_tzOI7M%252C_&usg=__DRovNdylMH-nbT-Jf0p7iUwiUd4%3D&biw=1164&bih=631&ved=0ahUKEwi_uu-_kd3QAhVGdCwKHe4cBDEQyjcIKQ&ei=pGhFWL_YLcbosQHuuZCIAw#imgrc=T0bOPBjUSV_R8M%3A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts