martaMarcia 18.03.2015 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 no...tylko gdzieś czytałam, że sofy ikea są mało trwałe i po kilku latach wyglądają jak worek no właśnie... też się tego obawiałam, dlatego ja zrezygnowałam jednak z sofy z Ikei:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 19.03.2015 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 jeszcze nie myśleliśmy konkretnie, ogólnie podoba mi się drewno na elewacji ale drewna się boję trzeba szukać alternatyw:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 04.04.2015 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 Wesołego Alleluja:) http://imageshack.com/a/img912/6716/1EWjUz.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiorek 03.06.2015 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 wiem nie było mnie tu xxx czasu.. ale w ramach przeprosin przynoszę fotki bela... było tak a jest tak.. Kolor beli jaki wchodził w grę to albo bielona albo w kolorze podłogi.. została bielona sama nie wiem czy mi się podoba. Ściany będą jasnoszare, sofa błękitna lub granat Podłoga się kładzie A łazienka został biały montaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 03.06.2015 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 PRZEPIĘKNIE się zapowiada prosimy o więcej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 03.06.2015 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 witaj, zachwyciła mnie wyeksponowana belka, piękna! zawsze mozna przemalować, gdyby ostatecznie nie pasowałaby Ci bielona pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiorek 27.06.2015 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2015 Przychodzę z nowymi fotami.. i proszę doradźcie.. Co zrobić przy kominku.. w tej wnęce ma wisieć na ścianie TV i teraz co dac pod na dekoder czy inne badziewie?? Myślałam o zwykłej serokiej na prawie całą wnękę półce a pod poukładac drewno.. macie jakies inne pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 29.06.2015 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 Wow, jakie postępy:) świetna lampa:)!! pomysł z półką wg mnie bardzo dobry:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiorek 30.06.2015 06:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 Cześć Marci! w końcu postępy...;p Powiedz jak się mieszka?? Jak sofa? My jednak zdecydowalismy się na ikea Pod tv myślałam jeszcze o zwykłej szafce ściennej z ikea.Zawsze tam coś włożę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 30.06.2015 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 Mieszka się super mimo jeszcz "kilku" niedoróbek:) Sofę w jakim kolorze wybraliście? Też ją bardzo lubię, tylko dla mnie za duża na mój metraż Co do szafki ściennej, to jak to widzisz, i półka i szafka ścienna? u Was już coraz bliżej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiorek 30.06.2015 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 Sofa w kolorze jasnoniebieski (jak na zdjęciu)Pod TV półka lub szafka ścienna, obie na raz byłoby chyba za dużo. Nie mogę się już doczekać przeprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts