martaMarcia 16.01.2015 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Te ostatni drzwi najładniejsze, a te przedostatnie bardzo podobne do Simple Pol Skone. Również jestem za białymi drzwiami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 16.01.2015 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Ja wybieram drzwi nr 1 U siebie też będę miała dylemat czy z szybkami czy bez, ale chyba z szybkami będą. Także uważam, że kolor drzwi nic nie ma do koloru stolarki okiennej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiorek 18.01.2015 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 (edytowane) Ahoj;) Byliśmy wczoraj na oględzinach płytek.. do salonu ( w sumie połowy domu;p) wybrane Marazzi Treverk home larice lub wcześniejsza dakota (Dziękuje Marci za wysłanie mnie do sklepu Marazzi mają przepiękne płytki) Jeśli chodzi o łazienkę to jest zong Wybór między dwoma ale całkowicie różnymi: Płytki Porcelanosa Oxford Natural Lub Porcelanosa Japan Są różne kolory ( na zdjęciu brown) bardzo nam się podobają, jednak boję się, że łazienka będzie zbyt ciemna - mamy tam tylkomałe okno z mleczną szybą :/ Edytowane 18 Stycznia 2015 przez opiorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiorek 18.01.2015 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Pozostałe kolory płytek Japan: Te płytki na zdjęciu dużo tracą w rzeczywistości są z takimi małymi świecącymi drobinkami.. Myslałam, żeby może jako podstawę użyć tych kremowych a tylko gdzie niegdzie dodać brązowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 18.01.2015 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Witam.U mnie ostatni etap papierologii do PnB. Zazdroszczę jakiejś wizji łazienki. Zaplanowane mam prawie każde pomieszczenie ale na nią nie mam kompletnie żadnego pomysłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 18.01.2015 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Opiorek, będzie pięknie!! mamy podobny gust, Traverkhome Larice i Oxford Natural to byli moi faworyci również) Jaką płytkę dobrałabyś do Oxfordów w łazience? Coś białego/szarego czy jeszcze coś innego? Nie widziałam tych płytek Porcelanosy Japan na żywo, były w cermagu? co tam jeszcze wypatrzyłaś? Co do Marazzi, to jest tam w czym wybierać, a ceny najlepiej z panem Łukaszem negocjować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiorek 18.01.2015 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Tak Marcia są w cermagu na promocji;d;d; Te fotki łazienek też z cermagu. Do oxforda planowałam białe płytki... tylko dziś cały dzień dyskutujemy i bardziej chylimy sie ku japanie. Mamy w planach elewację z elemantami płyt drewnopodobnych, w salonie mamy bele drewnianą, pół domu w płytkach drewnopodnobnych więc może łazience już odpuścić drewno?;p W marazzi wypatrzyłam jeszcze piękne płytki do pralni bagatela za 450zł/m2 więc nawet nie zapisywałam nazwy hahaha P.S. Marcia jaką cenę dostałaś na traverkhome larice? My czekmy do jutra na werdykt cenowy (potrzebujemy 70m2) więc cena ma znaczenie;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiorek 18.01.2015 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 AAAA jeszcze wypatrzyłam łóżko do sypialni Meble Swarzędz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 18.01.2015 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Tak Marcia są w cermagu na promocji;d;d; Te fotki łazienek też z cermagu. Do oxforda planowałam białe płytki... tylko dziś cały dzień dyskutujemy i bardziej chylimy sie ku japanie. Mamy w planach elewację z elemantami płyt drewnopodobnych, w salonie mamy bele drewnianą, pół domu w płytkach drewnopodnobnych więc może łazience już odpuścić drewno?;p W marazzi wypatrzyłam jeszcze piękne płytki do pralni bagatela za 450zł/m2 więc nawet nie zapisywałam nazwy hahaha P.S. Marcia jaką cenę dostałaś na traverkhome larice? My czekmy do jutra na werdykt cenowy (potrzebujemy 70m2) więc cena ma znaczenie;p Opiorku faktycznie dużo u Was będzie tego drewna, więc w łazience możecie poszaleć z czymś innym:) my ostatecznie kupiliśmy Marazzi Traverkhome Sand (nie wiem czy to ta sama kolekcja co Larice, bo dopiero wchodził do sprzedaży ten kolor) - chyba kosztowała 160 lub 170 m2, jak będę w domu, to sprawdzę fakturę. My na szczęście potrzebowaliśmy niewiele. EDIT: już teraz po tym, co piszesz nie mogę się doczekać tych wnętrz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 18.01.2015 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 AAAA jeszcze wypatrzyłam łóżko do sypialni [ATTACH=CONFIG]299628[/ATTACH] Meble Swarzędz Bardzo ładne!! Ono ma takie poduchy jako zagłówek? mi się marzy Vesta Furninovy:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 18.01.2015 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Opiorku, wpadam tylko zaznaczyć, że jestem, czytam i staram się ogarnąć. MartaMarciu, Vesta Bed to dziki szał tego forum - strasznie mi się podoba - niestety druga połowa kompletnie nie podzielała entuzjazmu:( Za karę zamówiłam w Furninowej sofę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiorek 18.01.2015 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 martaTak poduchy jako zagłówek można oczywiście wybrać sobie obicie... tylko nie znam jeszcze ceny haha Chloe ciesze się bardzo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 18.01.2015 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Opiorku, wpadam tylko zaznaczyć, że jestem, czytam i staram się ogarnąć. MartaMarciu, Vesta Bed to dziki szał tego forum - strasznie mi się podoba - niestety druga połowa kompletnie nie podzielała entuzjazmu:( Za karę zamówiłam w Furninowej sofę Chloe, podpowiedz w czyim dzienniku/galerii oprócz Magdy można podejrzeć Vestę? Sofy Furninovy super Ps. Opiorku przepraszam za off topic :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 18.01.2015 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Chloe, podpowiedz w czyim dzienniku/galerii oprócz Magdy można podejrzeć Vestę? Sofy Furninovy super Ps. Opiorku przepraszam za off topic :D Zabiłaś mi ćwieka - nie pamiętam:sick: Mogę za to powiedzieć, że widziałam Vestę na żywo (co prawda w formie sofy, bo też robią) i jest świetna. Kurczę, kto ją ma? Anitka? Jak mi się przypadkiem przypomni, dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiorek 19.01.2015 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Ku pamięci Jeszcze taka łazienka wpadła mi dziś w oko Porcelanosa Matrix Coraz częściej myślę też o cegle w łazience..z białymi płytkami.. już sama nie wiem.. niby była wymyślona a tak naprawdę nie jest;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 19.01.2015 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 ooooooooooooooooo te płytki są przepiękne!! na żywo jak widziałam to jeszcze bardziej się nimi zauroczyłam :) ale mojemu za nic się nie podobały bo są wypukłe i nieregularne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 19.01.2015 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Wow Matrix jest piękny! Skłaniam się ku szarościom w łazience, aczkolwiek nie wiem jaka będzie ostateczna koncepcja Teraz mam beże i też są fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 19.01.2015 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Witam sie i ja, cudowne inspiracje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiorek 19.01.2015 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Dziewczyny sama nie wiem jaka będzie ostateczna koncepcja...Nie chce mieć ciemnej łazienki...stąd te dywagacje;pWymyśliłam teraz ten matrix głownie białe a tam gdzie kibelki i zlew czarne na przykład;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 19.01.2015 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Opiorek, jak zrobisz sobie fajne oświetlenie w strategicznych miejscach, to łazienka nie będzie ciemna Moja siostra zrobiła łazienkę w czerwieni... to sobie wyobraź Ale ona mieszka w Hiszpanii a tam mają inne upodobania kolorystyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts