Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

cegiełka po cegiełce

Recommended Posts

• Odpowiedzi 130
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ahoj;)

Byliśmy wczoraj na oględzinach płytek.. do salonu ( w sumie połowy domu;p) wybrane Marazzi Treverk home larice treverk home larice.jpg lub wcześniejsza dakota 0_0_productGfx_598a3b3461dcd4ccee6fa46a8fb3e4c7.jpg (Dziękuje Marci za wysłanie mnie do sklepu Marazzi mają przepiękne płytki)

Jeśli chodzi o łazienkę to jest zong :bash:

Wybór między dwoma ale całkowicie różnymi:

Płytki Porcelanosa Oxford Natural

oxford.jpgoxford 2.jpg

Lub Porcelanosa Japan

japan brown.jpg

Są różne kolory ( na zdjęciu brown) bardzo nam się podobają, jednak boję się, że łazienka będzie zbyt ciemna - mamy tam tylkomałe okno z mleczną szybą :/

Edytowane przez opiorek

Opiorek, będzie pięknie!! mamy podobny gust, Traverkhome Larice i Oxford Natural to byli moi faworyci również:))

Jaką płytkę dobrałabyś do Oxfordów w łazience? Coś białego/szarego czy jeszcze coś innego?

Nie widziałam tych płytek Porcelanosy Japan na żywo, były w cermagu?

co tam jeszcze wypatrzyłaś?

Co do Marazzi, to jest tam w czym wybierać, a ceny najlepiej z panem Łukaszem negocjować:)

Tak Marcia są w cermagu :) na promocji;d;d;

Te fotki łazienek też z cermagu.

Do oxforda planowałam białe płytki... tylko dziś cały dzień dyskutujemy i bardziej chylimy sie ku japanie.

Mamy w planach elewację z elemantami płyt drewnopodobnych, w salonie mamy bele drewnianą, pół domu w płytkach drewnopodnobnych więc może łazience już odpuścić drewno?;p

W marazzi wypatrzyłam jeszcze piękne płytki do pralni bagatela za 450zł/m2 więc nawet nie zapisywałam nazwy hahaha

P.S. Marcia jaką cenę dostałaś na traverkhome larice? My czekmy do jutra na werdykt cenowy (potrzebujemy 70m2) więc cena ma znaczenie;p

Tak Marcia są w cermagu :) na promocji;d;d;

Te fotki łazienek też z cermagu.

Do oxforda planowałam białe płytki... tylko dziś cały dzień dyskutujemy i bardziej chylimy sie ku japanie.

Mamy w planach elewację z elemantami płyt drewnopodobnych, w salonie mamy bele drewnianą, pół domu w płytkach drewnopodnobnych więc może łazience już odpuścić drewno?;p

W marazzi wypatrzyłam jeszcze piękne płytki do pralni bagatela za 450zł/m2 więc nawet nie zapisywałam nazwy hahaha

P.S. Marcia jaką cenę dostałaś na traverkhome larice? My czekmy do jutra na werdykt cenowy (potrzebujemy 70m2) więc cena ma znaczenie;p

Opiorku faktycznie dużo u Was będzie tego drewna, więc w łazience możecie poszaleć z czymś innym:) my ostatecznie kupiliśmy Marazzi Traverkhome Sand (nie wiem czy to ta sama kolekcja co Larice, bo dopiero wchodził do sprzedaży ten kolor) - chyba kosztowała 160 lub 170 m2, jak będę w domu, to sprawdzę fakturę. My na szczęście potrzebowaliśmy niewiele.

EDIT: już teraz po tym, co piszesz nie mogę się doczekać tych wnętrz:)

Opiorku, wpadam tylko zaznaczyć, że jestem, czytam i staram się ogarnąć.

MartaMarciu, Vesta Bed to dziki szał tego forum - strasznie mi się podoba - niestety druga połowa kompletnie nie podzielała entuzjazmu:( Za karę zamówiłam w Furninowej sofę;)

Chloe, podpowiedz w czyim dzienniku/galerii oprócz Magdy można podejrzeć Vestę:)?

Sofy Furninovy super :)

Ps. Opiorku przepraszam za off topic :D :D

Chloe, podpowiedz w czyim dzienniku/galerii oprócz Magdy można podejrzeć Vestę:)?

Sofy Furninovy super :)

Ps. Opiorku przepraszam za off topic :D :D

Zabiłaś mi ćwieka - nie pamiętam:sick: Mogę za to powiedzieć, że widziałam Vestę na żywo (co prawda w formie sofy, bo też robią) i jest świetna.

Kurczę, kto ją ma? Anitka? Jak mi się przypadkiem przypomni, dam znać.