martaMarcia 02.02.2015 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 to teraz czekamy na zdjęcia realizacji:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiorek 05.02.2015 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Wizka łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 05.02.2015 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Podoba mi się!! a nad geberitem nie będzie żadnych szafek? zastanawiam się czy szafka podobna do tej pod umywalką nie rozjaśniłaby fajnie wnętrza.Masz jakieś zdjęcia tych płytek? ile pow. ma ta łazienka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiorek 05.02.2015 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Zdjęć nie mam.. łazienka ma 9,6m2 Sama mam jeszcze mieszane uczucia czy mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 05.02.2015 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Zdjęć nie mam.. łazienka ma 9,6m2 Sama mam jeszcze mieszane uczucia czy mi sie podoba jedyne wątpliwości, jakie ja mam to czy nie będzie za ciemno? może więcej tych jasnych płytek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiorek 06.02.2015 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Przemyśleliśmy wczoraj..i ne robi na nas wrażenia ta łazienka;p Próbujemy z matrixami Marcia cały czas się właśnie boję, żeby nie było za ciemno...zobaczymy co z matriksami wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 06.02.2015 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 (edytowane) Przemyśleliśmy wczoraj..i ne robi na nas wrażenia ta łazienka;p Próbujemy z matrixami [ATTACH=CONFIG]302942[/ATTACH] Marcia cały czas się właśnie boję, żeby nie było za ciemno...zobaczymy co z matriksami wyjdzie O tak, te widziałam, są fajne:) w ogóle porcelanosa to fajne płytki, moi rodzice mają w łazience fale Porcelanosy i wykonawca bardzo chwalił,że się super układa a wyglądają też niczego sobie:) edit: Wklejam na chwilę, daj znać, to skasuję,żeby Ci nie zaśmiecać wątku:) Edytowane 6 Lutego 2015 przez martaMarcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 06.02.2015 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 na żywo są mega piękne!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiorek 07.02.2015 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Marcia dziękuję bardzo ładne są..Ja od początku zakochałam się w matriksach ale luby nie dawał sie przekonać.. czekam na wizki i obgryzam paznokcie;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 07.02.2015 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Marcia dziękuję bardzo ładne są.. Ja od początku zakochałam się w matriksach ale luby nie dawał sie przekonać.. czekam na wizki i obgryzam paznokcie;p nooo:) też chętnie zobaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 07.02.2015 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Super fale! Porcelanosa jest bardzo równa - glazurnik opowiadał, że idealnie się ją kładzie (ja nie mam - u mnie się pewnie męczył) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiorek 12.02.2015 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 dziewczyny dziś mam dostać nowe wizki siedzę jak na szpilkach...;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 12.02.2015 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 (edytowane) dziewczyny dziś mam dostać nowe wizki siedzę jak na szpilkach...;p :popcorn: Ps. aby skrócić to oczekiwanie, możesz wpaść do mnie i co nieco doradzić Ps2. wiesz,że "nasza" wanna zawędrowała do ikei? widziałam ją w dziale łazienkowym:) Edytowane 12 Lutego 2015 przez martaMarcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiorek 12.02.2015 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 (edytowane) Są wizki: już jest lepiej (bardziej mi się podoba) ;p jeszcze tylko ściana zumywalką jest do dopracowania.. wole chyba mniej ciemnej płytki i większe lustro Nie wiem czy na tej ścianie z lustrem nie lepiej mozaika pojechać po poziomie.. co myślicie? P.S plytki są Porcelanosa Tibet Edytowane 12 Lutego 2015 przez opiorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 12.02.2015 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 A to jednak zrezygnowałaś z matrixów? Te płytki są matowe i te ciemniejsze to taki brąz?na pewno powiększyłabym lustro, bo wygląda trochę dziwnie na takiej dużej ścianie takie wąskie. Też chyba za dużo tych ciemnych płytek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiorek 12.02.2015 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Marcia uwagi te same mam..lustro wygląda komicznie takie małe... wizka jest zrobiona z Tibeta na zywo w cermagu zdecydujemy czy Tibet czy Matrix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 12.02.2015 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Opiorek... jeszcze tak drugi raz patrzę i zastanawiam się nad tą szafką nad wc i bidetem czy to będzie dobrze wyglądało jak z lewej strony będzie tak wystawała? Chociaż może się czepiam...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiorek 12.02.2015 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 szafka akurat mnie sie podoba.. na ścianę zlustrem damy więcej jasnego i to w postaci mozaiki a nie gładkiej płytki i wieszkęlustroo lampki oczywiście tez do zmiany.. okropne są;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiorek 13.02.2015 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Dziewczyny wypowiedzcie sie jeszczeplisss czy jużwogolejest beznadziejna?;p:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiorek 25.02.2015 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 DObra dziewczyny..łazienka bedzie jednak inna hahaha Będzie biał-czaran płytki podróbki matrixów z porcelanosa, wyglądaja identycznie tylko mają mniejsze kwadraciki ... Cieszę się ze zrezygnowałam z tej bo w tych beżo-brązach czułabym sie stara;p Okazało się,żepłytki znaleźliśmy w zaprzyjaźnionym sklepie o którym zapomnielismy Układ łazienki zostaje taki sam.. wizki będe miała pod koniec tygodnia Na działce tynkują... i jest coraz piękniej W przyszłytm tygodniu jesteśmy umówieni ze stolarzem od kuchni.. A aktualnie szukam pralki i dużego lustra do korytarza.. najlepiej takiego w grubej ramie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts