martaMarcia 25.02.2015 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Opiorek to super, byłam za matrixami, więc pewnie te też mi się spodobają, masz jakieś zdjęcie tych kafli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiorek 26.02.2015 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Marcia fotek nie mam.. bo nie odzwierciedlały rzeczywistości Tutaj aranżacja Nazwa saloni destil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiorek 04.03.2015 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Nie wiem czy tu jeszcze ktoś zagląda, ale wzrucam nowąwizkę łazienki.. oczywiście struktura płytek (mozaika) mega słabo widoczna i nasze zmiany :ściana z umywalka-cała biała ściana z wc i bidetem bez tej półki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiorek 04.03.2015 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Wczoraj została też wybrana kuchnia... fronty biały mdf matowy kolor podajże ral 9013, uchwyty czarne matowe jeszcze nie wybrane dokładnie jakie Fronty takie jak na zdjęciu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 04.03.2015 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Ooooo ja już zazdraszczam kuchni! Na zamówienie będzie robiona? Łazienka elegancka, bardzo podoba mi się kształt wanny i nawet chciałabym taką u siebie, ale obawiam się wody na podłodze po każdej kąpieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiorek 04.03.2015 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 (edytowane) tak kuchnia na zamówienie, dziś będę wybierac blat i kusi mnie jasno szary.. taki bardzo jaśniutki z drobinkami A wanna wcale nie jest taka mała na jaką wygląda:) W między czasie poszukuję piekarnika, zmywarki i pralki:)) Polecacie coś? Edytowane 4 Marca 2015 przez opiorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 04.03.2015 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 E, nie twierdzę, że mała, tylko że w takiej wolnostojącej to jest nachlapane wkoło. Tzn. przynajmniej ja się kąpię jak wieloryb, szczególnie przy myciu włosów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 04.03.2015 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 a to jest łazienka taka codzienna dla Was? nie ma tam szafek nic :jawdrop:gdzie trzymać ręczniki, kosmetyki inne duperele? wg mnie w innym pomieszczeniu nie jest to wygodne, ciągle biegać po coś - no chyba że tak jesteście przyzwyczajeni i to pasuje...ja muszę mieć wszystko pod ręką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 04.03.2015 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Też tak mam, dlatego wstępnie w mojej łazience szafki i szafeczki, bo nic nie może stać na wierzchu i obrastać kurzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiorek 04.03.2015 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 narazie jest ta jedna szafko-blat pod zlewem... reszta.. myślę czy nad kibelkami nie zrobić będzie płytka..ale zawsze coś postawię.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiorek 04.03.2015 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 (edytowane) Płyta będzie taka: Bosch PPQ719B21E Jeśli ktoś ma proszę o opinie Lub Whirpoola model: AKT 486/NB Edytowane 4 Marca 2015 przez opiorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 04.03.2015 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Opiorek, pewnie,że ktoś zagląda,ja zawsze:) wizki fajne,ale pokombinuj może z szafkami, bo faktycznie może być mało. A piekarnik ja mam Gorenje. Też szukam sprzętów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 04.03.2015 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 (edytowane) Opiorku, u Ciebie zasadniczo pięknie - wszystko mi się podoba - łazienka (najnowsza) miodzio! Kuchnia ma bardzo ładne, klimatyczne fronty. Piekarnik mam elektroluxa z f. pary ale nie mam czasu przeczytać całej instrukcji, żeby użyć tej funkcji - wstyd normalnie:sick: Dobrze piecze, szybko się nagrzewa, szyba jest chłodna - nie mam zastrzeżeń póki co. Edytowane 4 Marca 2015 przez _Chloe_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiorek 05.03.2015 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Dziewczyny kusi mnie starsznie robot elektrolux oo ten https://www.mall.pl/robot-kuchenny/electrolux-ekm-4200?gclid=COu53eGDkcQCFcjHtAod3C8AFg gdyby tylko był czerwony albo pastelowyy..marzy mi się taki element na tle białej kuchnii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 06.03.2015 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Ja wszystko muszę mieć pochowane Lubię czyste puste blaty, mierzi mnie nawet czajnik elektryczny i ekspres do kawy hahaha . Dlatego kupiłabym tego robota w każdym kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiorek 06.03.2015 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 (edytowane) A to ja tak nie mam;p Martwi mnie tylko ilość szafek w łazience ale nad tym myślę intesywnie bo jedynie tu nie lubie bibelotów na wieszku dziewczyny w biedrze są niezłe ściereczki do kuchni 5 zł za sztuke;p Edytowane 6 Marca 2015 przez opiorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 06.03.2015 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Witam w piąteczek:) a nie da się w łazience zmieścić szafki-słupka? ja rano dla poprawienia humoru zrobiłam "małe zakupy" na bonami:) a miałam już nic nie kupować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiorek 06.03.2015 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 na bonami mówisz...;p da się tylko luby nie che, ale myślę, że dokupimy jak moje kosmetyki zajmą całą szafkę pod umywalką czyli zaraz po przeprowadzce;p hahah o tę do kompletu z tą pod umywalkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 06.03.2015 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 ładna szafka:) a zawsze możesz też zrobić u stolarza:) kiedy będą jakieś fotki z realizacji? ) u mnie nic się nie dzieje, to czekam z zapartym tchem aż u forumowe koleżanki pochwalą się realizacjami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 06.03.2015 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Wczoraj została też wybrana kuchnia... fronty biały mdf matowy kolor podajże ral 9013, uchwyty czarne matowe jeszcze nie wybrane dokładnie jakie Fronty takie jak na zdjęciu: [ATTACH=CONFIG]307234[/ATTACH] RAL 9003? Kiedy będzie realizacja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts