Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

cegiełka po cegiełce

Recommended Posts

• Odpowiedzi 130
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Szukam stoliczka/taboreciku do naszej łazienki.. tak zeby mógł stać pod zlewem i na nim ręczniczki, ewentualnie służyłby, za półeczkę przy wannie jak ktoś będzie z niej korzystał

[ATTACH=CONFIG]308433[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]308430[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]308431[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]308432[/ATTACH]

Opiorku, przyłączam się do poszukiwań, ja też szukam takiego stolika do górnej łazienki:)

jakiś czas temu miałam kilka pomysłów, wkleję wieczorem.

Dziewczyny potrzebuję porady..

Co myślicie żeby tę wnękę wykorzystać na miejsce dla komputera...??? nie mam takiego w domu a pewnie sie przyda

tylko 1. to jest na korytarzu przy wejściu i salonie20150314_154457.jpg20150314_154503.jpg20150314_154514.jpg

Z rzutu widok na wnęke

wneka.jpg

Pierwotnie wnęka miała być wykorzysta na szafę... ale to chyba mało strojne... później miała być wyłożona cegłą+ jakaś komoda + grafika lub jakiś piękny kredens... a teraz myślimy o miejscu na komputer jakieś"nieoczywiste biurko" i może nadal wykładać ją cegłą??

Chciałabym jakiś mocniejszy akcent w salonie.. chce uzyskać salon w którym aż będzie chciało sie odpoczywać, ale zeby nie był nudny... szaro szary

Salon jest z otwartą kuchnią.. meble w kuchni białe z czarnym blatem, bez górnej zabudowy na ścianie nad blatem płytki jasno szary z białym

Podłoga w kuchni i salonie Dakota Avana

wneka.jpg

Edytowane przez opiorek

Tak Marcia są w cermagu :) na promocji;d;d;

Te fotki łazienek też z cermagu.

Do oxforda planowałam białe płytki... tylko dziś cały dzień dyskutujemy i bardziej chylimy sie ku japanie.

Mamy w planach elewację z elemantami płyt drewnopodobnych, w salonie mamy bele drewnianą, pół domu w płytkach drewnopodnobnych więc może łazience już odpuścić drewno?;p

W marazzi wypatrzyłam jeszcze piękne płytki do pralni bagatela za 450zł/m2 więc nawet nie zapisywałam nazwy hahaha

P.S. Marcia jaką cenę dostałaś na traverkhome larice? My czekmy do jutra na werdykt cenowy (potrzebujemy 70m2) więc cena ma znaczenie;p

Witaj:) wyczytałam, że masz w planach położyć płytę drewnopodobną na elewacji, masz coś konkretnego na myśli? :)

olaolee mamy Marazzi..właśnie wybieramy, czy zostaniemy przy płytce czy damy cegłę klinkierową ręcznie formowaną

Jeśli mogę doradzić to na elewacje są jeszcze penele drewnopodobne..ale to się rozłazi po latach.. więc płytki lepsze;)

My myślimy jeszczę na tą cegłą bo boję się, że teraz jest szał na drewnooo a potem będzie wszędzie to samo i nudne jak flak z olejem

A Wy o czym myślicie?

Byliśmy tez wczoraj w Ikeii i zakochałam sie w narożniku SODERHAMN.. cena do przyjęci 4800 i ile miejsca i wygody.. myślę o jakimś kolorze do salonu (ściany maja być jasno szare), pierwotnie sofa miała iść w granat ale ten jasnoniebieski z Ikea też jest piękny

[ATTACH=CONFIG]308942[/ATTACH]

Opiorek, też mi się podoba Soderhamn, jest wygodny i do tego ładnie wygląda. U mnie odpadł, bo jest za duży.