opiorek 06.03.2015 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Marcia niestety podkoniec maja dopiero... cały kwiecień będzie płytkowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 06.03.2015 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Marcia niestety podkoniec maja dopiero... cały kwiecień będzie płytkowanie czyli u mnie będzie szybciej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiorek 07.03.2015 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 dziewczęta zakupiłam wczoraj odkurzacz ciesze się jak głupia;p:lol2: dziś szukam sztućców coś polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 07.03.2015 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 dziewczęta zakupiłam wczoraj odkurzacz ciesze się jak głupia;p:lol2: dziś szukam sztućców coś polecacie? Do tego jeszcze tak daleko...że nawet nie myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiorek 08.03.2015 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Marcia a ja już kompletuje bo nie mamy nic... teraz mieszkamy u rodziców więc nawet ręczników do łazienki nie mamy czy garnka chociaż jednego;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 08.03.2015 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Marcia a ja już kompletuje bo nie mamy nic... teraz mieszkamy u rodziców więc nawet ręczników do łazienki nie mamy czy garnka chociaż jednego;p no to będzie jeszcze lepiej, wszystko będziecie mieć nowe i ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiorek 08.03.2015 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 (edytowane) Przyszedł czas na baterie... myślimy o Kludi Edytowane 13 Marca 2015 przez opiorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiorek 13.03.2015 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Szukam stoliczka/taboreciku do naszej łazienki.. tak zeby mógł stać pod zlewem i na nim ręczniczki, ewentualnie służyłby, za półeczkę przy wannie jak ktoś będzie z niej korzystał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 13.03.2015 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Szukam stoliczka/taboreciku do naszej łazienki.. tak zeby mógł stać pod zlewem i na nim ręczniczki, ewentualnie służyłby, za półeczkę przy wannie jak ktoś będzie z niej korzystał [ATTACH=CONFIG]308433[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]308430[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]308431[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]308432[/ATTACH] Opiorku, przyłączam się do poszukiwań, ja też szukam takiego stolika do górnej łazienki:) jakiś czas temu miałam kilka pomysłów, wkleję wieczorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 13.03.2015 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Wklejaj, wklejaj. Też takiego szukam. Chwilowo stoi w górnej łazience ikeowy Lack ale na dłuższą metę się nie nadaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 13.03.2015 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Dziewczyny, nie wiem czy do siebie nie kupię takiego stolika kosza metalowego, coś w tym stylu: często podobne pojawiają się na bonami, houzee i westwingu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiorek 13.03.2015 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Marcik bardzo ładny taki nie nachalny Ja jednak potrzebuje chyba czegoś większego;p i myslałam o kwadracie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 13.03.2015 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Marcik bardzo ładny taki nie nachalny Ja jednak potrzebuje chyba czegoś większego;p i myslałam o kwadracie to ja nie pomogę, bo ja właśnie potrzebuję małego stolika:D będę jednak pamiętała o Tobie i może coś wyszperam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiorek 16.03.2015 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 (edytowane) Dziewczyny potrzebuję porady.. Co myślicie żeby tę wnękę wykorzystać na miejsce dla komputera...??? nie mam takiego w domu a pewnie sie przyda tylko 1. to jest na korytarzu przy wejściu i salonie Z rzutu widok na wnęke Pierwotnie wnęka miała być wykorzysta na szafę... ale to chyba mało strojne... później miała być wyłożona cegłą+ jakaś komoda + grafika lub jakiś piękny kredens... a teraz myślimy o miejscu na komputer jakieś"nieoczywiste biurko" i może nadal wykładać ją cegłą?? Chciałabym jakiś mocniejszy akcent w salonie.. chce uzyskać salon w którym aż będzie chciało sie odpoczywać, ale zeby nie był nudny... szaro szary Salon jest z otwartą kuchnią.. meble w kuchni białe z czarnym blatem, bez górnej zabudowy na ścianie nad blatem płytki jasno szary z białym Podłoga w kuchni i salonie Dakota Avana Edytowane 16 Marca 2015 przez opiorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiorek 16.03.2015 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 Byliśmy tez wczoraj w Ikeii i zakochałam sie w narożniku SODERHAMN.. cena do przyjęci 4800 i ile miejsca i wygody.. myślę o jakimś kolorze do salonu (ściany maja być jasno szare), pierwotnie sofa miała iść w granat ale ten jasnoniebieski z Ikea też jest piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 18.03.2015 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 Tak Marcia są w cermagu na promocji;d;d; Te fotki łazienek też z cermagu. Do oxforda planowałam białe płytki... tylko dziś cały dzień dyskutujemy i bardziej chylimy sie ku japanie. Mamy w planach elewację z elemantami płyt drewnopodobnych, w salonie mamy bele drewnianą, pół domu w płytkach drewnopodnobnych więc może łazience już odpuścić drewno?;p W marazzi wypatrzyłam jeszcze piękne płytki do pralni bagatela za 450zł/m2 więc nawet nie zapisywałam nazwy hahaha P.S. Marcia jaką cenę dostałaś na traverkhome larice? My czekmy do jutra na werdykt cenowy (potrzebujemy 70m2) więc cena ma znaczenie;p Witaj:) wyczytałam, że masz w planach położyć płytę drewnopodobną na elewacji, masz coś konkretnego na myśli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 18.03.2015 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 bardzo ładna wizualizacja łazienki:) podobało mi się też wcześniej z tymi nieregularnymi szafkami przy umywalce i wc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiorek 18.03.2015 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 olaolee mamy Marazzi..właśnie wybieramy, czy zostaniemy przy płytce czy damy cegłę klinkierową ręcznie formowaną Jeśli mogę doradzić to na elewacje są jeszcze penele drewnopodobne..ale to się rozłazi po latach.. więc płytki lepsze;)My myślimy jeszczę na tą cegłą bo boję się, że teraz jest szał na drewnooo a potem będzie wszędzie to samo i nudne jak flak z olejem A Wy o czym myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 18.03.2015 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 Byliśmy tez wczoraj w Ikeii i zakochałam sie w narożniku SODERHAMN.. cena do przyjęci 4800 i ile miejsca i wygody.. myślę o jakimś kolorze do salonu (ściany maja być jasno szare), pierwotnie sofa miała iść w granat ale ten jasnoniebieski z Ikea też jest piękny [ATTACH=CONFIG]308942[/ATTACH] Opiorek, też mi się podoba Soderhamn, jest wygodny i do tego ładnie wygląda. U mnie odpadł, bo jest za duży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiorek 18.03.2015 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 no...tylko gdzieś czytałam, że sofy ikea są mało trwałe i po kilku latach wyglądają jak worek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts