paradox2604 08.01.2015 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 (edytowane) Witam wlasnie jestem w trakcie układania profili cd na poddaszu pod płyty GK i mam do was kilka pytan a szczególnie do ludzi którzy to robia na co dzien1-Jak zrobic zabudowe krokwi koszowej jezeli krokwie do niej przylegajace sa wyżej? opuszczac profile na wieszakach do takiego poziomu az z jednej i drugiej strony płaszczyzny mi sie zejda/?,czy może pojechac z profilami do bokow koszowej a reszte koszowej zabudowac plytami gk?2 na rogowkach gdy ukladam profile na jednej i drugiej plaszczyznie to staram sie profilami cd stykac sie na srodku rogowki i teraz czy robie to dobrze ?czy moze sa jakies dodatkowe profile do łaczenia dwoch plaszczyzn na rogowce ?3 czy sa jakies wlasnie specjalne profile np cos w stylu naroznikow itp?nie wiem czy ktos cos z tego zrozumie ale mam nadzieje ze tak :0 Edytowane 8 Stycznia 2015 przez paradox2604 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts