mateusz1003 08.01.2015 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Witam. Mam problem z doborem rur do instalacji. Z tego co czytałem to jedni chwalą blachę sztywną, ponieważ jest trwała, a drudzy flex, bo jest łatwiejszy w montażu i dużo tańszy. Instalację chcę wykonać sam.Wydaje mi się, że nie jest to zbyt skomplikowane. Znalazłem takie rury: http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=4944349649&ars_source=ars&ars_socket_id=16&ars_rule_id=91 Nie wiem czy się nadają więc proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacper789 03.07.2018 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2018 (edytowane) Przeprowadzając remont kuchni zastanawiałem się nad zrobieniem wentylcji która będzie bardzo wydajna. Równiesz chciałem do wentylacji podłączyć okap. Bez obaw mogę doradzić fachowców z [spam] Edytowane 3 Lipca 2018 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JanWerbinski 03.07.2018 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2018 Witam. Mam problem z doborem rur do instalacji. Z tego co czytałem to jedni chwalą blachę sztywną, ponieważ jest trwała, a drudzy flex, bo jest łatwiejszy w montażu i dużo tańszy. Instalację chcę wykonać sam.Wydaje mi się, że nie jest to zbyt skomplikowane. Znalazłem takie rury: http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=4944349649&ars_source=ars&ars_socket_id=16&ars_rule_id=91 Nie wiem czy się nadają więc proszę o pomoc. Te rury nie nadają się do niczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin150 11.07.2018 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2018 Witam, Czym się różnią rury zielone od niebieskich? czy cena idzie w parze z jakością? czy niebieskie rury bez problemu pasują do skrzynek termokontrol? nkskrzynki rozprężne i rozdzielcze najlepiej tworzywo, ocynk czy nierdzewne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts