konefka6 09.01.2015 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Okres zimowy to dobry czas na zakup grzejników Mój wybór padł na grzejniki Purmo. Przeglądając portal alledrogo trafiają się aukcje na których w promocji rabat jest do 67% ceny z cenników sugerowanych producenta. Jakiś czas temu było nawet 73%, ale nie mogę odszukać tej aukcji. Do tego dojdzie wysyłka. Czy macie własne doświadczenia z taniego zakupu grzejników i możecie polecić sprawdzone firmy, w których można bez obaw dokonać zakupów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Glicynka 09.01.2015 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Podnoszę temat. Też jestem zainteresowana zakupem Purmo w dobrej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Glicynka 09.01.2015 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 A znalazłam przed chwilką taki wątekhttp://forum.muratordom.pl/showthread.php?89121-Grzejniki-PURMO-opinie-do%C5%9Bwiadczenia-modele/page4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CzarnyIwan 09.01.2015 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Ja kupiłem w poniedziałek na "alledrogo" 1szt do garażu CV22 600x1600 miał być dziś i nie ma. Zadzwoniłem, ma być w poniedziałek. Jak dojedzie to wrzucę jakąś fotkę i krótki opis moich odczuć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konefka6 11.01.2015 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 Będę potrzebowała:-1szt. CV33 600x700 -grzejnik do łazienki na zamówienie- specjalne dodatkowe malowanie-1szt. CV33 900x1000-3szt. CV22 600x1200-2szt. CV21s 600x1600-1szt. CV22 450-1800Czy Ktoś może na PW jakoś interesująca wycenę podrzuci?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konefka6 12.01.2015 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Up Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ansang 29.01.2015 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Okres zimowy to dobry czas na zakup grzejników Mój wybór padł na grzejniki Purmo. Przeglądając portal alledrogo trafiają się aukcje na których w promocji rabat jest do 67% ceny z cenników sugerowanych producenta. Jakiś czas temu było nawet 73%, ale nie mogę odszukać tej aukcji. Do tego dojdzie wysyłka. Czy macie własne doświadczenia z taniego zakupu grzejników i możecie polecić sprawdzone firmy, w których można bez obaw dokonać zakupów. ja tez sie przymierzam do PURMO, według ocen w necie ten wybór wydaje sie całkiem dobry ale ja to jeszcze skonsultuje. póki co oglądałem te grzejniki w sklepie elbląskiego Hydrobudu, na Grunwaldzkiej. Ceno obardzo przystepne, obsługa mowila, ze wiele klientow wybiera wlasnie te, mimo, ze w ofercie mają jeszcze kilku innych, dobrych producentów. Czekam na Wasze opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motoFan 09.02.2015 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Ja mam grzejniki Purmo v22. Mogę polecić. Kolejna zima mija i działają naprawdę ok. Co do cen - polecam sklepy wwww. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konefka6 13.02.2015 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 ja tez sie przymierzam do PURMO, według ocen w necie ten wybór wydaje sie całkiem dobry ale ja to jeszcze skonsultuje. póki co oglądałem te grzejniki w sklepie elbląskiego Hydrobudu, na Grunwaldzkiej. Ceno obardzo przystepne, obsługa mowila, ze wiele klientow wybiera wlasnie te, mimo, ze w ofercie mają jeszcze kilku innych, dobrych producentów. Czekam na Wasze opinie Ansang....kupiłeś Purmo?...gdzie?...mam namiar na dobry sklep w necie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
saturnv 14.02.2015 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 A ja widziałem Purno w Castoramie...ale obok stały Buderusy... i niestety to jak maluch i mercedes....Wybrałem Buderusy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konefka6 15.02.2015 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 A ja widziałem Purno w Castoramie...ale obok stały Buderusy... i niestety to jak maluch i mercedes.... Wybrałem Buderusy. W czym jest przewaga Buderusa nad Purmo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stecuu 11.03.2015 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 Purmo ma dobre grzejniki - nie ma co pchać się w większe koszty. Co do miejsca kupienia - dobrze mówisz, zależy od sklepu. Jesli bierzesz wyposażenie za kilka tysięcy to możesz negocjować - przeważnie daje to efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinpq 02.02.2016 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 a ja polecam purmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinpq 02.02.2016 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 wole pis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts