Paulina77 09.01.2015 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Serdecznie witam na moim ogłoszeniu.Prowadzę profesjonalną firmę przeprowadzkową. Usługi z zakresu przeprowadzk wykonujemy w miejscowości Poznań oraz okolicach.Do wykonywania w/w usług posiadamy zarówno wykwalifikowanych pracowników, którzy zostali wyselekcjonowani na przestrzeni kilku lat naszej działalności. W połączeniu z niezawodną flotą aut oraz indywidualnego podejścia do każdego klienta jesteśmy liderem na poznańskim rynku przeprowadzek.Świadczymy następujące usługi: - przeprowadzki poznań, pokoju, mieszkania, domu, usługi przeprowadzkowe. - Przeprowadzki firm, biur, magazynów, transport mebli. Bagażówka Poznań. - Transport pojedynczych mebli i sprzetu AGD, taksówki bagażowe - Przewozy lokalne i długodystansowe w kraju i Europie usługi transportowe - Relokacja urządzeń, maszyn i przedmiotów gabarytowych.Bagażówki Poznańskie - Usługi transportowe materiałów budowlanych i innych, taxi bagażowe, bagażówkaZapraszamy do kontaktu:kom: 516-176-308e-mail: [email protected]www: tanie-przeprowadzki-poznan.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszbednarz2 19.06.2015 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 (edytowane) Jeśli chodzi o Lublin i okolice to jestem w stanie polecić tylko jedną firmę, która przeprowadzała mnie wraz z całym moim dobytkiem. Znajdziecie ich na MODEROWANO Edytowane 19 Czerwca 2015 przez finlandia Reklamy są niezgodne z regulaminem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bumbershoot 04.08.2015 02:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 Ja jeśli chodzi o przeprowadzki Katowice moge polecić tylko i wyłącznie firmę Wujek Marek. Profesjonaliści pełną gębą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnk 20.08.2015 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2015 Skoro każdy poleca firmy transportowe, to w stolicy działa JAPA. Moim zdaniem jedna z lepszych firm tego typu. Tutaj można znaleźć na nich namiary: http://www.japa-przeprowadzki.com.pl/ Mają już sporo lat doświadczenia, no i przynajmniej nie są drodzy, także można śmiało się do nich odzywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chmielik83 15.11.2015 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 Jeżeli chodzi o rzetelną firmę od przeprowadzek to z własnego doświadczenia mogę śmiało polecić http://www.favore.pl/452046_transport-chlodniczy-chorzow-slaskie.html. Jak wiadomo z autopsji ciężko w dzisiejszych czasach o rzetelnych fachowców, którym można zaufać. Dzięki tej firmie przeprowadzka była dość łatwa i przede wszystkim szybka., a do tego cena przyzwoita. Ponadto mają bardzo bogatą ofertę związaną z przewozem nie tylko paczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts