marcinz22 09.01.2015 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 (edytowane) Witam. Mam pytanko odnośnie spasowania szyldu drzwi zewnętrznych do wkładki bębenkowej. Chodzi o to że mam 0,5 mm szczelinę dookoła wkładki i trochę przez nią wieje i nie wiem czego to może być wina. Może mi podczas montażu czegoś nie założyli czy chodzi o złe spasowanie akurat tych elementów. Podobnie z wkładką przy klamce niby szpary nie widać ale czuć jak zimne powietrze dostaje się do środka. . Edytowane 9 Stycznia 2015 przez marcinz22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 09.01.2015 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Witam. Mam pytanko odnośnie spasowania szyldu drzwi zewnętrznych do wkładki bębenkowej. Chodzi o to że mam 0,5 mm szczelinę dookoła wkładki i trochę przez nią wieje i nie wiem czego to może być wina. Może mi podczas montażu czegoś nie założyli czy chodzi o złe spasowanie akurat tych elementów. [ATTACH=CONFIG]298050[/ATTACH]. Podobnie z wkładką przy klamce niby szpary nie widać ale czuć jak zimne powietrze dostaje się do środka. Żart czy ty tak serio ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinz22 09.01.2015 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 no raczej na serio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 09.01.2015 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 To se kup silikon i uszczelnij jak ci wieje a nie doszukuj się jakiś wad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 09.01.2015 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Masz tani chiński szyld i taką samą/ a może i tańszą wkładkę więc nie dziw się że nie trzymają wymiarów. Jak wydasz 200-300 zl na lepsze modele to będzie można wymagać więcej. Axa dołącza do swoich klamek specjalne gąbki do uszczelnienia.Nie wstydź się i napisz jakie to drzwi- uświadomisz innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts