Pearl 17.06.2004 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 "słupek" = rura stalowa grubościenna 3mm o średnicy zewnętrznej 1,77cala(około 4,5cm) wypełniona betonem od wewnątrz. Rury są dosyć krótkie od niespełna 2m do 2,10m, były kiedyś malowane i farba, dość dobrze się trzyma, ale nie ukrywam, że wymagają one oczyszczenia i pomalowania bo jest na nich też trochę rdzy... słowem wymagają ogólnej "obróbki". Uwaga: słupki są bez daszków! Chcę się pozbyć "zalegającego ciężaru" (mam już nowe ogrodzenie) więc przyjmę każdą rozsądną cenę. Zapraszam na "oględziny" głównie "sąsiadów" z mojej okolicy... PozdrawiamPearl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pearl 21.06.2004 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angelo44 22.06.2004 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2004 przepraszam, ale gdzie to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pearl 22.06.2004 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2004 10km od Grodziska Mazowieckiego jadąc w stronę Radziejowic (płd.-zach.)Jest to około 30-35km od W-wy (dobry i szybki dojazd od trasy "Katowicka") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pearl 29.06.2004 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pearl 06.07.2004 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 wstępnie 8-9PLN za szt. PozdrawiamPearl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pearl 12.07.2004 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 12.07.2004 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2004 Sorry, że umieszczam te informacje w tym wątku.Oczywiście nie ma to absolutnie nic wspólnego z ogłoszeniem Pearla... ale nie mogłem sie oprzeć pokusie podzielenia sie tą informacją ...... W sobotę policja zatrzymała 2 facetów ojca i 18-letniego syna którzy od pewnego czasu kradli z poboczy znaki drogowe i tabliczki z oznaczeniem miejscowości. Okazało się, ze słupki potrzebne im były na .... ogrodzenie właśnie.... W ten sposób skasowali kilkadziesiąt znaków w najbliższej okolicy... Pearl - pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pearl 12.07.2004 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2004 to nie byłem ja! To ojciec i brat - żartuję naturalnie. Też o tym czytałem. Moje słupki są "czyste". Bardzo pomysłowi Ci polacy. Może by tak jeden z drugim wymyślił co zrobić ze śmieciami z przydrożnych rowów. Oby nie był to początek kampanii "znikających znaków"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pearl 14.07.2004 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 UWAGA!!! Sprzedane!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts