Hikari_PL 10.01.2015 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Witam, Mam w domu duże okno (3 skrzydłowe) wraz z przylegającymi do nich drzwiami balkonowymi. Wszystko wygląda jakoś tak: Ponieważ połączenie między drzwiami i ramą od okien było mało estetyczne (na łączeniu zbierał się brud) to podczas remontu kilka lat temu została w tamto miejsce przyklejona taśma maskująca/izolacyjna. Niestety, po pewnym czasie zaczęła się odklejać przez co wszystko wygląda jeszcze gorzej. Czy wiecie gdzie można kpić taką taśmę lub ewentualnie być może macie na to lepszy pomysł? Jestem na 99% pewny, że tą ekipa remontowa kupowała w Castoramie, ale nie mogłem jej tam znaleźć. Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jakuboski 10.01.2015 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Facet co masz za problem. odklej ja całkowicie wyczyść stary klej kup wąską taśmę dwustronna i przyklej z powrotem tam gdzie była po co kombinujesz jak ci się podobało to rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts