djcds 10.01.2015 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Witam czy zastanawiał się ktoś nad zbudowaniem pompy ciepła. To znaczy złożeniem z ogólnie dostępnych części przecież wszystkie części tj. Sprężarka , wymienniki , rurki , zawór rozprężny , filtry , nawet obudowa , to wszystko można kupić. I nie pisze tu o jakichś podróbkach ale o znanych firmach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oberwatorPC 10.01.2015 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Poczytaj forum jest instalator, który tak robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vld 10.01.2015 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic110203.html#11137858 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rotan 10.01.2015 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 http://www.forum.klimatyzacja.pl/forum/4/ogrzewnictwo/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jbloch 10.01.2015 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Na tym forum jest kilku forumowiczów którzy wykonali ,, tymi ręcami" PC , użytkują już któryś sezon i to z całkiem przyzwoitym wynikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kkdarch 10.01.2015 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Ja już piątą zimę grzeję PC "tymi rencami zrobioną '' z bardzo dobrym skutkiem.Jestem zadowolony z kosztów i bezobsługowości urządzenia.Jak wielu zapaleńców nie ustrzegłem się drobnych błędów w wykonaniu instalacji ale to najmniej ważne.Jeśli masz zapał,wiedzę ,narzędzia to próbuj i pamiętaj że nawet najlepsza PC nie zrekompensuje błędów w wykonaniu dolnego i górnego źródła .Moje wpisy na elektrodzie też są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rwxw 10.01.2015 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Inna opcja to reanimacja zepsutej, nie trzeba wszystkiego składać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vld 10.01.2015 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Śliska sprawaJak padła sprężarka, to są albo opiłki, albo kwas. W obu przypadkach trzeba robić płukanie, a to nie takie proste i trzeba mieć narzędzia, do tego wcale nie ma gwarancji, że nie padnie następna sprężarka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jalles 17.03.2015 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Też się nad tym zastanawiałam kilka lat temu. W końcu postanowiliśmy kupić używaną od instalatora. Pompa została nieco zmodernizowana, dolne źródło zostało przerobione z glikolowego na bezpośrednie odparowanie. Pracuje już trzeci sezon bez żadnych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts