thadeo 10.01.2015 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Witam Mam problem z zamaskowaniem wychodzących rur grzewczych do grzejnika - z podłogi. Mianowicie są one w izolacji (otulinie) jak na zdjęciu, i ich średnica z tą izolacją wynosi 30 mm . Nigdzie nie mogę znaleźć takich rozetek masujących o tej średnicy. Ma ktoś jakiś pomysł ? Czy tę otulinę się ścina ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monkey222 10.01.2015 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Witam Mam problem z zamaskowaniem wychodzących rur grzewczych do grzejnika - z podłogi. Mianowicie są one w izolacji (otulinie) jak na zdjęciu, i ich średnica z tą izolacją wynosi 30 mm . Nigdzie nie mogę znaleźć takich rozetek masujących o tej średnicy. Ma ktoś jakiś pomysł ? Czy tę otulinę się ścina ? [ATTACH=CONFIG]298134[/ATTACH] kup kit do parkietu w kolorze drewna i wypełnij dokładnie dookoła , nadmiar ściągnij nożykiem i bedzie pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts