Rybacki 10.01.2015 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Szanowne Koleżanki, Szanowni Koledzy, Na potrzeby pracy naukowej przeprowadzam badanie dotyczące zwyczajów i preferencji Polaków odnośnie usług fryzjerskich Szanowne Koleżanki, Szanowni Koledzy,. Bardzo zależy mi na Waszym zdaniu. Gorąca prośba o wypełnienie krótkiej ankiety – zajmie nie więcej niż 3-5 minut. Aby ją uruchomić należy kliknąć na poniższy link: http://moje-ankiety.pl/respond-72143/sec-zlrJX4uW.html Badanie jest całkowicie poufne i anonimowe. Zebrane odpowiedzi wykorzystam wyłącznie w celu statystycznym do przygotowania łącznych wyników badania. Nigdzie nie będą publikowane, pokazywane, ogłaszane indywidualne odpowiedzi jakichkolwiek respondentów. Bardzo serdecznie dziękuję za Wasz czas, Pozdrowienia, Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 15.01.2015 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Poszło:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
globtroter92 12.02.2015 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Wypełniłem, pozdrawiam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 12.02.2015 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Kiedyś to w PZPN...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benta 13.02.2015 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 ankieta wysłana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cymek 16.02.2015 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 Poszło. generalnie im mniejszy ośrodek miejski tym tańszy fryzjer.. takie są moje spostrzeżenia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts