Gość grend 10.01.2015 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Jak wyglada stabilność ścianki z silki 8 na klej. Scianka będzie na poddaszu i na górze nie będzie zaklinowana jak na parterze. Trzeba na górze jakoś zazbroić czy spokojnie wytrzyma np mocowanie stelaży do sufitu podwieszanego. Wiadomo ze tynk usztywnia ale ja chcę dać klej na siatkę zamiast tynku. Sciana ma mieć 4 metry długosci i 2,8 wysoka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jan P. 11.01.2015 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 Trzeba dobrze zakotwić w murze. Muruj na 2 razy. Jan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość grend 11.01.2015 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 Trzeba dobrze zakotwić w murze. Muruj na 2 razy. Jan Zakotwiona sciana bedzie dobrze tylko mi chodzi o ostatnia warstwę gdzie będa mocowane stelaze - czy to mi się nie posypie. Tak jak pisałem wczesniej nie bedzie standardowych tynków i ten element usztywnienia odpada. Generalnie chcę dać jakis drut i i z 3 cm betonu - także przez to beton dostanie się przez otwory w silce i lepiej zwiaże z przedostatnia wartstwa .. czy to jednak jest przedobrzania bo itak się nic nie stanie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smigloxxx 03.03.2015 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Ściana będzie zakleszczona z dwóch stron czy tylko z jednej że masz takie wątpliwości. http://www.smigielskibudowadomów.cba.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts