Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

co sądzicie o utworzeniu listy nieuczciwych firm, ludzi, itp

mad

Recommended Posts

Nie wiem czy podawanie takich danych bez jakiś prawnych pozwoleń nie koliduje z ustawą o ochronie danych osobowych.

Oczywiście pomysł jak najbadziej dobry, tylko żeby nas ktoś nie skarżył za zniesławienie itp.

"oni", żeruja właśnie na takich zawiłościach prawnych, a właśnie taki sposób jest najlepszy i najbardziej docierajacy do wyobraźni...każdy wyrok, nawet jeśli po myśli klienta zapada w 4-ech ścianach...nikt inny nie jest w stanie się o tym dowiedzieć...a przypuszczam, że chcieliby...

Ja jestem ZA!!!

• 5 years później...
Dzieki za odzew!!!

moj wpis

Tartak PPUH "Drwal", Lesznowola, ul. Biedronki 10.

oszukali mnie na ilosci przywiezionych desek miarowych. jw

Tak szczerze.... czytam te Twoje pokrętne wypowiedzi... motasz się w tych metrach i chyba sam do końca nie wiesz o co Ci chodzi...

Dobra nie moge się wypowiedzieć na temat z przed 7 lat.... bo różne rzeczy się dzieją... ale zaleciało mi to trochę wpisem konkurecji... nieistotne. Ja polecam tą firmę bo nie miałem problemów.... :yes:

Gość dizee
Pomysł jest dobry,trzeba jednak stworzyc jakas liste ,na ktorej kazdy moglby sam sprawdzic czy jest firma z ktorej uslug chce skorzystac w przyszlosci.Najlepiej zeby to bylo uporzadkowane ,ulozone alfabetycznie albo zeby mozna to bylo prosto wyszukac.Ja sam nie mialem do czynienia z tartakiem ale dawno temu kiedys jeden stolarz oszukal moich rodzicow.Mielismy super drewno,material przygotowany do zrobienia drzwi do calego domu.Nie wiem jakie to bylo drewno ale bylo bardzo twarde ,bo suszylismy je bardzo dlugo .Stolarza polecil na wujek .Kiedy facet zrobil nam drzwi okazalo sie ze drewno z ktorego byly robione jest bardzo miekkie ,to bylo jakies inne drewno po prostu.Drzwi sie poprezyly, pokrzywily , tak ze nie mozna ich bylo normalnie zamknac tylko trzeba bylo dociskac na sile,w calym domu .Tylko ze to bylo dawno temu w latach '80.Mysle ze powinien administrator cos zaproponowac ,jak zrobic taka liste.