chandrika 11.01.2015 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 WItajcie, w wynajmowanym mieszkaniu mam dużą łazienką oświetloną światłem dziennym. Niestety pomieszczenie jest wykafelkowane na biało (szare fugi) od podłogi po sufit- niczym w szpitalach Dywaniki, koszyki i inne dodatki ożywiły trochę wnętrze ale w dalszym ciągu można oślepnąć otwierając drzwi. Czy znacie metody, którymi mogłabym zmienić wygląd kafli? Malowanie, zdobienie, jakies naklejki, itd. Tak jak wspominałam łazienka jest w calości wyremontowana, a mieszkanie wynajmuję- dlatego szukam ´czegoś´ co nie zniszczy kafli i będę mogła w przyszłości przywrócić im pierwotny wyglad. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 11.01.2015 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 warto wrzucić zdjęcia łazienki;) bez tego trudno radzić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamoss 12.01.2015 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Ja też się zastanawiam nad naklejkami na kafle - ale czy w ogóle znajdę w sklepach coś takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 13.01.2015 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 adamoss - jest wiele sklepów internetowych z naklejkami - od kilku lat jest naklejkowy szał, więc nie powinnaś mieć z tym problemu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts