lukbec 12.01.2015 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Witam,potrzebuje wymienić zasuwnice WinkHaus GPK 1325/1 G563 FFH 1075-1325. Obecnie nigdzie nie mogę takiej znaleźć, wiem że są zamienniki.. Czy w warunkach domowych można samemu wymienić, czy zostawić to specjaliście ? Łk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 12.01.2015 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 będąc "technicznym" i mając dwie prawe ręce spokojnie samemu wymienić można - w VBH szukałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukbec 12.01.2015 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 będąc "technicznym" i mając dwie prawe ręce spokojnie samemu wymienić można - w VBH szukałeś ? Jestem techniczny ale szukam porad, bo mając dwójkę małych dzieci i temp. ujemną nie chcę zaszkodzić dzieciom. Na VBH nie znalazłem. Łk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts