pestka56 14.01.2015 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Chevron floorHerringbone floorPopatrz w googlach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin_28 15.01.2015 04:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Jednak wkleiłam te fotki, żeby Cię zachęcić do zastosowania na podłodze tego układu deseczek, który jest na 1-szym zdjęciu dokładnie w takim układzie są klepki w parkiecie w salonie z tym ze zdecydowanie jaśniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tojok 15.01.2015 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 dokładnie w takim układzie są klepki w parkiecie w salonie z tym ze zdecydowanie jaśniejsze Na pewno są przycięte pod kątem? Czy może to zwykła pojedyncza jodełka na 90 stopni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 15.01.2015 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Marcin - oglądałeś te panele (głośnikowe)? Idealnie pasowałyby na Twoją lewą ścianę "AUDIO":) Drzwi od szafy też dałabym wtedy takie ciemne, żeby zniknęły.W ogóle sobie myślę, że nawet w malutkim salonie fajnie wyglądałaby ta ściana ciemna (grafit, ciemny szary, czarny - farba, cegła, panel).I zamiast wirtyny czy szafki wstawiłabym niską szafkę (biała + np.czarny front połysk, choć z tym grafitem też fajnie)http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/besta-szafka-z-drzwiczkami__0248525_PE387027_S4.JPG a nad nią dwie szafki o gł.20cm zawieszone w odstępach (na butelki i kieliszki;)) - wyglądałyby jak obrazy.http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/besta-szafka-z-drzwiczkami__0247949_PE386578_S4.JPG Wydaje mi się lżejsze niż wysoka witryna.Na zdjęciach jest na szerokość 120 - ale można też dać na szerokość 60cm - wycentrowane względem stołu - będzie jeszcze lżej:) Nad sofą główny obraz, ale też monochrmatyczny.W drewnie tylko podłoga, szafka rtv, stółKrzesła czarneStolik kawowy biały Wiem, że mało loftowo, ale też i wnętrze metrażowo mało loftowe;) Poszłabym bardziej w kierunku nowoczesnej lekkości;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin_28 15.01.2015 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Na pewno są przycięte pod kątem? Czy może to zwykła pojedyncza jodełka na 90 stopni? masz racje nie przyjrzałem się dokładnie, nie są cięte tylko układane pod kątem ana289 - tak jak na razie na stronie niestety nigdzie nie jest podana cena za taki panel a pozostałe mają zbyt duże rozbieżności w cenie żeby coś wywnioskować drzwi do szafy w kolorze ściany to dobry pomysł, mebelki też ciekawe ale mam obawy czy wnętrze nie będzie za "zimne" z tym białym kolorem :/ co do stylu to masz racje rozmiary są mało lofowe ale pewien minimalizm i prostota mi się w Twoich pomysłach podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 16.01.2015 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 (edytowane) Marcin - to trzymam kciuki za urządzanie - na pewno będzie pięknie:)Pochwal się koniecznie efektem:)Załączone szafki można brać z innymi korpusami, np bielony dąb lub z beżowym frontem - to zdecydowanie ociepli wnętrze:) Edytowane 16 Stycznia 2015 przez ana289 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts