MarkGyver 12.01.2015 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Po rozpruciu jesiennej dyni, okazało się, że nasiona w niej zawarte zaczęły kiełkować. Żal mi wszystkie wyrzucać, zwłaszcza że okres wegetacji w moich stronach jest dość krótki. Da się je jakoś przechować do wiosny, żeby nie rozrosły się przez ten czas do monstrualnych rozmiarów, a jednocześnie nie padły? Póki co, wsadziłem je do donicy, ale co dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fredzia-phiphi 23.01.2015 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 Zjeść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarkGyver 02.02.2015 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Długo tu nie zaglądałem, więc dopiero teraz dziękuję za zainteresowanie problemem, który... rozwiązał się sam. Niestety! Bo ostatecznie wszystkie kiełki padły. Nie pomogło podlanie i umieszczenie w żyznej ziemi przy oknie w południowej ścianie. Może za często je podlewałem, może same "wyczuły", że to nie ta pora roku, może pouszkadzałem je przy przesadzaniu... Cóż, trudno, ale przynajmniej nie mogę mieć do siebie żalu, że nie próbowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts