fredi07 12.01.2015 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Całkiem niedawno już po 22. Gość przeprosił, że późno i czy cyklinuję ? Tak. To czy przycyklinowałbym mu 30 m parkietu, wiesz Pan tak papierkiem. On jest wykonawcą i klient kupił parkiet chyba bukowy bo jest taki jasny i ma ze 2-2,5 cm grubości. On to poklei i będzie się starał równo. Klient kupił 2 wiadra kleju ale nie pamięta jaki to jest. Na pytanie o wilgotność podłoża i parkietu to zadeklarował, że pomierzy tylko jakie mają być? Nie wytrzymałem i pojechałem po gościu jak po burej suce, że dla paru groszy naraża klienta na duże straty bo parkiet i chemia to nie 5 zł. Jaką da mu gwarancję?(Że nie ma zielonego pojęci i jest debilem też było). Podsumował krótko: -To ja już nie chcę pańskiej usługi.Budujące jest w tym to, co wywnioskowałem z rozmowy, że nie byłem pierwszym parkieciarzem do , których dzwonił. PS A tak przy okazji to wszystkiego najlepszego w Nowym Roku wszystkim kolegom po fachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 16.01.2015 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Nice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts