misiupl 13.01.2015 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 (edytowane) Czy do posadzki betonowej z wodnym ogrzewaniem podłogowym przy układaniu gresu stosuje się profile przeciwskurczowe jak na foto: ?? W całym domu mam posadzkę betonową z ogrzewaniem, co zwykle daje się przenosząc dylatacje z wylewki na płytki i fugi? Silikon będzie łapał brud, wszelkie listwy progowe podnoszą to miejsce delikatnie. Chciałbym mieć gładko, bez progów a jednocześnie zachować szczelinę przeciwskurczową. Profilu ze zdjęcia nie mogę nigdzie znaleźć dla klienta indywidualnego (ok 15mb) Znalazłem jedynie listwę w całości z (miekkiego/twardego) PVC, ale nie wygląda zachęcająco. Te ze zdjęcia mają wewnątrz elastomer. Edytowane 13 Stycznia 2015 przez misiupl Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/196974-profile-dylatacyjne-przeciwskurczowe/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts