BaralekGJ 14.01.2015 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Witam. Jestem na etapie urządzania domu. Mieszkamy od kilku tygodni, wykończony jako-tako mamy parter. Poddasze i piwnica czekają na swoja kolej (i $ oczywiście). Jako że podoba mi się duuuużo rzeczy, ale często mam problem co będzie pasować u nas, liczę na waszą pomoc. zbudowaliśmy dom wg projektu indywidualnego. Wizualnie z zewnątrz wygląda podobmnie jak Frydman (http://pracownia-projekty.dom.pl/dp_frydman_ce.htm) (bryła zachowana, zmiany w oknach i w lukarnie). Wnętrze zaprojektowane przez nas we współpracy z projektantami. sprobuje wrzucić rzuty. Na poddaszu zrezygnowaliśmy z garderób, zamiast tego będą szafy wnękowe. Podobają mi się wnętrza przytulne i ciepłe z nutka elegancji. Nowoczesność - jak najbardziej....ale u kogoś Sama źle się czuję w sterylnych, nowoczesnych klimatach. Sukcesywnie będę dodawać zdjęcia pomieszczeń z opisami co jest jeszcze planowane i z czym mamy problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 14.01.2015 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 witam się i będę podglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 14.01.2015 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Hej,Fajnie, że nie szary. Sama nie boję się kolorów i dlatego staram się u siebie stonowane wnętrza uzyskiwać. gdybym tego nie kontrolowała miałabym pstrokaciznę, bo kocham ideę amarantowej kanapy i turkusowych obrazów z ciepło zółtymi dodatkami ;p Ciekawa jestem Twoich inspiracji, w jakim stylu czujesz się dobrze. Będę podglądała! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts