mokrysedes 14.01.2015 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Serdecznie witam. To jest mój pierwszy post na tym forum, więc jeśli w złym dziale wstawiam to przepraszam. Posiadam garaż w bloku z piwnicą. Ściana piwnicy siadująca z drugą piwnicą wygląda tak Moje pytanie brzmi, czym zakryć te otwory bym mógł tam postawić regał i miał spokój że sąsiad nie będzie miał dostępu do tych rzeczy na regale przez te dziury. Temperatura w piwnicy wynosi około 7 stopni w chłodniejsze dni, co do wilgotności to niestety nie wiem ale podobno płyta gipsowa nie zda tam egzaminu. Proszę o szybka odpowiedź i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pieciornik 14.01.2015 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 (edytowane) Och gdyby wszyscy mieli takie problemy Moim zdaniem idziesz dobrym tropem tj jedna płyta wycięta na wymiar przykręcona na kołki rozporowe do ściany. W płycie GK sąsiad mógłby Ci zrobić dziurę; najtaniej wyjdzie OSB lub sklejka. Powierzchnia nie jest duża; idź do marketu i kup wyciętą na wymiar płytę, do tego kilka kołków i wiertło widiowe i po sprawie Edytowane 14 Stycznia 2015 przez pieciornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokrysedes 14.01.2015 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Bardzo dziękuję za szybką odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts