Kasia.O 14.01.2015 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Chciałabym prosić użytkowników drzwi Tower firmy Interdoor o opinie, stanęłam przed wyborem drzwi wejściowych do mieszkania i wybór padł właśnie na wspomniany model, bardzo dużo jest opinii na temat drzwi wewnętrznych tej firmy natomiast o wejściowych nie za wiele udało mi się znaleźć, Będę wdzięczna za opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia.O 15.01.2015 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 czy naprawdę nikt nie posiada takich drzwi ???proszę o opinie, w sobotę planuję zamówić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 15.01.2015 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 (edytowane) ....bardzo dużo jest opinii na temat drzwi wewnętrznych tej firmy natomiast o wejściowych nie za wiele udało mi się znaleźć,....W pytaniu zawarta jest odpowiedź, nie sądzisz ? Edytowane 15 Stycznia 2015 przez nikt ważny literówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia.O 15.01.2015 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 W pytaniu zawarta jest odpowiedź, nie sądzisz ? nie do końca... o porcie na przykład znajdziesz bardzo dużo złych opinii a tych jednak nie ... myślę, że większość forumowiczów ma lub będzie mieć drzwi wejściowe do domu a to są drzwi do mieszkań, dlatego trudniej o opinię a dodatkowo, nie wiem jak to jest gdzie indziej ale u mnie w okolicy "króluje" porta lub produkty marketowe ...więc o opinię trudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki10 11.05.2015 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 Też potrzebuje opinii na temat tych drzwi.Kasia jakie drzwi wybrałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts