MT_1988 14.01.2015 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Szanowni Państwo, Poszukuję pomysłu na realizację ścianki działowej ze szkła i metalu, takiej jaką posiada autorka na wklejonym zdjęciu z bloga;) Szukałem i pytałem ale nikt nie wie gdzie i kto mógłby się podjąć wykonania takiego cuda. Dlatego poszukuję informacji jaka firma lub wykonawca mógłby coś takiego wykonać. Poszukuję także informacji na temat konstrukcji podobnych - może ktoś posiada coś w podobne i jest w stanie doradzić. Z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 14.01.2015 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Zapytaj Google'a o ścianę stalowo-szklaną, wie duuuużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 15.01.2015 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Taką ściankę metalowo - szklaną dość często można spotkać w kościołach, oddziela tzw. kruchtę od głównej części. Wykonania powinien się podjąć prawie dowolny kowal / ślusarz / metaloplastyk we współpracy ze szklarzem. Nie widzę tam żadnej technologi kosmicznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JustynkaK 19.01.2015 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 To fakt, wykonanie nie jest skomplikowane. A oprócz kościołów spotyka się je często w biurach Mi się podoba taki styl, daje więcej światła i wrażenie przestrzeni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtekore 30.01.2015 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Jest to styl indystraialny .Mozna to ztobic z kontownika i teownika i szyby umocowac na kicie lub zrobic fixy drewniane .Podobny efekt. zrobi to kazdy slusarz lub stolarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts