Kincia 15.01.2015 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Mam takie pytanie, zaczynamy coraz poważniej zastanawiać się nad wymianą dachu.Przy okazji z płaskiego, chcemy spadzisty, przy okazji zrobić poddasze.Jedyne moje pytanie, to czy... Mamy bliźniaka, po drugiej stronie mieszka moja rodzina, ale ich nie stać na taką inwestycję.Moje pytanie jest takie, czy da radę, wymienić dach na tylko jednej stronie bliźniaka ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DACxxxAZ 16.01.2015 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Teoretycznie to nie ma przeszkód ale zacznij od projektu i pozwolenia na budowę ups Pierwsze przeszkody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kincia 20.01.2015 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 No akurat był szwagier który w tym siedzi, pooglądał, popatrzył.Technicznie na szczęście da radę zrobić.O pozwoleniach już wszystkich wiemy. Koszty,mniej wiecej też..Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts