lukcyb 15.01.2015 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Witam, mam taka sprawe. Sprzedaje nieruchomosc, ktos wziol.ksera dokumetow zeby dostac kredyt, nie podpisywalem z ta osoba zadnej umowy. Biuro przez, ktore ten czlowiek zalatwia kredyt znalazlo bank, ktory by udzielil kredytu, tylko potrzebowali opini rzeczoznawcyn. Ci Panstwo takiego rzeczoznawce wynajeli i zrobil wycene. Dokumenty zlozyli, tylko nie wiem czy w tym biurze doradczym, czy juz w banku. W tym czasie, inny klient zaproponowal mi wieksza sume i placi gotowka. Czy w takim wypadku jestem jakos prawnie zobowiazanych do tych wczasniejszych klientow? czy zeby sie zachowac ok to wystarczy ze pokryje im koszt tego rzeczoznawcy? jak mam to rozwiazac? Z gory dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.01.2015 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Jeśli nie wpłacili zadatku, zaliczki, nie macie żadnej umowy, to wszystkie czynności, jakie wykonali były ich ryzykiem. Ty nadal nie masz żadnej pewności czy kupią Twoją nieruchomość i czy np. dostana kredyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz Zalewski 15.01.2015 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 nie podpisywalem z ta osoba zadnej umowy. Tak na dobrą sprawę sam sobie odpowiedziałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts