Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Kemot,

W Twoim przypadku to nie było obsmiewanie a próba zwrocenia Ci uwagi ze jest mało prawdopodobne by tylko zastosowanie trzeciej szyby poprawilo Rw..

Natkqa,

Może na początku odebralismy Cię jako poszukująca tylko ceny ale pokazalas ze to byl nasz błąd. .

• Odpowiedzi 88
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Zostawmy już te słowne utarczki nie o to chodzi.Pojeździłem,popatrzyłem i z ciekawych rzeczy co mogę się zapytać to wycena okien z salonu z Łodzi Stoplast i wycena ta jest jeszcze w moim zasięgu i proszę Was o poradę czy warto się tym zainteresować czy to już bardziej sensowne niż te drutexsy budvary wcześniejsze, a więc tak: Okna Vetrex VS70 oraz Vetrex VP70(profil veka,70mm,rama 5 komór,skrzydło 4 komory,klasa A,okucia roto,3 szyby)

Aha no poszukałem troszkę po Waszych podpowiedziach no i co prawda wycena Vertexsa jest droższa od budvara o 1500zł ,a drutex o 2000zł,ale to jest w moim zasięgu jeszcze.Mam nadzieję,że to będzie dobry wybór i nie będę żałował.Mam jeszcze prośbę o opinie o salon Stoplast Łódź ul.Zgierska i Kwiatowa oraz jak ktoś zna bliżej serię VP 70 i VS 70 będę wdzięczny o komentarze.Ostatnie pytanie czy w tej cenie Vertexsa znajdę coś lepszego godnego uwagi?

W te, które lepiej Ci zamontują, czyli lepsz

Stolbud Warszawa? czy Włoszczowa? O cokolwiek byście nie pytali, to w ostatnich latach niewiele firm cieszy się powszechnie tak dobrą prasą jak Vetrex, więc odpowiedź może być jedna.