finlandia 18.01.2015 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Kemot,W Twoim przypadku to nie było obsmiewanie a próba zwrocenia Ci uwagi ze jest mało prawdopodobne by tylko zastosowanie trzeciej szyby poprawilo Rw.. Natkqa,Może na początku odebralismy Cię jako poszukująca tylko ceny ale pokazalas ze to byl nasz błąd. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kemot_p 19.01.2015 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Kemot, W Twoim przypadku to nie było obsmiewanie a próba zwrocenia Ci uwagi ze jest mało prawdopodobne by tylko zastosowanie trzeciej szyby poprawilo Rw.. Może rzeczywiście nie potrzebnie poczułem się urażony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek-justyna 19.01.2015 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Zostawmy już te słowne utarczki nie o to chodzi.Pojeździłem,popatrzyłem i z ciekawych rzeczy co mogę się zapytać to wycena okien z salonu z Łodzi Stoplast i wycena ta jest jeszcze w moim zasięgu i proszę Was o poradę czy warto się tym zainteresować czy to już bardziej sensowne niż te drutexsy budvary wcześniejsze, a więc tak: Okna Vetrex VS70 oraz Vetrex VP70(profil veka,70mm,rama 5 komór,skrzydło 4 komory,klasa A,okucia roto,3 szyby) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 19.01.2015 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Na pewno VS i VP w wyrobie finalnym będą lepsze od wymienionych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek-justyna 19.01.2015 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Aha no poszukałem troszkę po Waszych podpowiedziach no i co prawda wycena Vertexsa jest droższa od budvara o 1500zł ,a drutex o 2000zł,ale to jest w moim zasięgu jeszcze.Mam nadzieję,że to będzie dobry wybór i nie będę żałował.Mam jeszcze prośbę o opinie o salon Stoplast Łódź ul.Zgierska i Kwiatowa oraz jak ktoś zna bliżej serię VP 70 i VS 70 będę wdzięczny o komentarze.Ostatnie pytanie czy w tej cenie Vertexsa znajdę coś lepszego godnego uwagi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek-justyna 20.01.2015 16:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Witam,mam jeszcze jedną prośbę do Was.Dostałem wycenę na okna Stolbud model Prima (profil Veka,okucia Maco) cenowo przedstawiają się tak samo jak okna Vetrexsu model VP70, i tu moje pytanie w które lepiej zainwestować ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 20.01.2015 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 W te, które lepiej Ci zamontują, czyli lepszStolbud Warszawa? czy Włoszczowa? O cokolwiek byście nie pytali, to w ostatnich latach niewiele firm cieszy się powszechnie tak dobrą prasą jak Vetrex, więc odpowiedź może być jedna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek-justyna 20.01.2015 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 (edytowane) Stolbud Włoszczowa.Wynika z tego co widzę najlepszy wybór w tej mojej wycenie to chyba Vetrex?dobrze myślę ??? Edytowane 20 Stycznia 2015 przez wojtek-justyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek-justyna 20.01.2015 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Coś mi się zacina i nie zapisuje wszystko,sorry za off topa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts