bekrzy 16.01.2015 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Nie mogę znaleźć żadnych informacji, a taki reku proponuje mi ostatecznie wykonawca.Rekuperator będzie w domu o pow. 100m2, wyliczona kubatura to bodajże: niecałe 250m3, mieszkańców troje, w przyszłości będzie nas czworo.Za każdą informację o wydajności, użytkowaniu codziennym, kosztach eksploatacji, ewentualnych możliwych usterkach tego sprzętu będę wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Brzęczkowski 16.01.2015 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Nie mogę znaleźć żadnych informacji, a taki reku proponuje mi ostatecznie wykonawca. Rekuperator będzie w domu o pow. 100m2, wyliczona kubatura to bodajże: niecałe 250m3, mieszkańców troje, w przyszłości będzie nas czworo. Za każdą informację o wydajności, użytkowaniu codziennym, kosztach eksploatacji, ewentualnych możliwych usterkach tego sprzętu będę wdzięczny. Lepszy do domu jest dream 200. Te do sufitu były projektowane z myślą o klasach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MatixL 16.01.2015 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Nie mogę znaleźć żadnych informacji, a taki reku proponuje mi ostatecznie wykonawca. . słabo szukasz. Masz dane w necie np na stronie Frapola. http://www.frapol.com.pl/produkt/185/Onyx-Sky-250 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bekrzy 16.01.2015 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 A Dream 200 nie będzie za mało wydajny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bekrzy 16.01.2015 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 słabo szukasz. Masz dane w necie np na stronie Frapola. http://www.frapol.com.pl/produkt/185/Onyx-Sky-250 To wszystko wiem. Mam nawet w domu cały katalog. Ale to, co pisze producent to jedno - a opinie użytkowników to drugie. I na tym drugim właśnie mi zależy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Brzęczkowski 16.01.2015 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 (edytowane) A Dream 200 nie będzie za mało wydajny? Dla Pana będzie bardziej wydajny niż sky 250 i cichszy!!. Prostsza wymiana filtrów i odprowadzenie wody. Edytowane 16 Stycznia 2015 przez Tomasz Brzęczkowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts