Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

moja nieszczęsna sypialnia

digi21

Recommended Posts

Bardzo fajna lampa, gdzie można taką upolować? jak chcesz z ciemniejszym drewnem to może zaciągnij bejcą sama w domu?:D

Wiesz ze tez o tym pomyslałam :'

Lampę znalazłam na allegro,ale są też w sklepach internetowych wystarczy wpisać Markslojd-kullen tylko to jest wersja wyższa i wszędzie kosztuje min 195 zł

Hmm zastanawiam się jakie dodatki będą pasować do tej sypialni? Rozważam dwie opcje:dodatki typu poduszki, świece i może jakiś wazon w kolorze

1. Turkus

2. Pudrowy jasny róż

co sądzicie?

W piątek popełniliśmy jeszcze trochę zakupów i pojawiły się w sypialni narzuta z poduszkami, obraz i będą jeszcze kombinowane półki na książki:') jutro wstawię fotki jak to teraz wyglada

• 4 weeks później...
Hmm zastanawiam się jakie dodatki będą pasować do tej sypialni? Rozważam dwie opcje:dodatki typu poduszki, świece i może jakiś wazon w kolorze

1. Turkus

2. Pudrowy jasny róż

co sądzicie?

W piątek popełniliśmy jeszcze trochę zakupów i pojawiły się w sypialni narzuta z poduszkami, obraz i będą jeszcze kombinowane półki na książki:') jutro wstawię fotki jak to teraz wyglada

Witam Was,

obiecałam zdjęcia więc wklejam, teraz wygląda to tak:

1.JPG2.JPG3.JPGNew-Image.JPG

• 4 weeks później...
Moi Drodzy wiem, że pomożecie mi.

Chcę dokończyć sypialnię bo jak się do tego nie zabiorę to się przeciągnie sporo w czasie. Poniżej wklejam zdjęcia sypialni i tu mam do Was pytania:

- co zrobić na ścianie za łóżkiem? pierwotnie chciałam położyć białą cegłę ale teraz się waham i wolałabym coś co będę mogła łatwo zmienić więc może tapeta ? jeśli tak to jaka?

- co dać na okno? samą zasłonę, a może tylko firankę białą z woalu? na oknie są zamontowane rolety dzień i noc kolor ecru/biały

- chcę kupić na łóżko narzutę dwukolorową beżowo- ecru taką: [ATTACH=CONFIG]298699[/ATTACH]

- czy na szafki dawać lampki? jakie by pasowały?

Poniżej zdjęcie sypialni:

[ATTACH=CONFIG]298700[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]298701[/ATTACH]

i jeszcze jedno czy zostawić tylko wersję sypialni biało-beżowo-brązową czy dodać jeszcze jakiś kolor np. w świecach, wazonie, poduszkach? myślałam o turkusie , co sądzicie?

przed łóżkiem chciała jeszcze dać puchaty dywan w kolorze jasny ecru.

lampy znalazłam takie:

[ATTACH=CONFIG]298702[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]298703[/ATTACH]

Właśnie taka o teksturze cegły, myślę, że będzie pasowała.

• 1 month później...