aldona79 27.01.2015 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Bardzo fajna lampa, gdzie można taką upolować? jak chcesz z ciemniejszym drewnem to może zaciągnij bejcą sama w domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
digi21 27.01.2015 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Bardzo fajna lampa, gdzie można taką upolować? jak chcesz z ciemniejszym drewnem to może zaciągnij bejcą sama w domu? Wiesz ze tez o tym pomyslałam :' Lampę znalazłam na allegro,ale są też w sklepach internetowych wystarczy wpisać Markslojd-kullen tylko to jest wersja wyższa i wszędzie kosztuje min 195 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
digi21 30.01.2015 23:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Hmm zastanawiam się jakie dodatki będą pasować do tej sypialni? Rozważam dwie opcje:dodatki typu poduszki, świece i może jakiś wazon w kolorze 1. Turkus2. Pudrowy jasny róż co sądzicie? W piątek popełniliśmy jeszcze trochę zakupów i pojawiły się w sypialni narzuta z poduszkami, obraz i będą jeszcze kombinowane półki na książki:') jutro wstawię fotki jak to teraz wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
digi21 23.02.2015 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Hmm zastanawiam się jakie dodatki będą pasować do tej sypialni? Rozważam dwie opcje:dodatki typu poduszki, świece i może jakiś wazon w kolorze 1. Turkus 2. Pudrowy jasny róż co sądzicie? W piątek popełniliśmy jeszcze trochę zakupów i pojawiły się w sypialni narzuta z poduszkami, obraz i będą jeszcze kombinowane półki na książki:') jutro wstawię fotki jak to teraz wyglada Witam Was, obiecałam zdjęcia więc wklejam, teraz wygląda to tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielony ogród 20.03.2015 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 ładnie. zastanawiam się jednak. co by było, gdybyś ten nawis potraktowała jak ścianę, a nie jak element sufitu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anyżek35 20.03.2015 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 digi21, wyszło dużo lepiej niż było !!! A pomysł podany powyżej też mnie frapuje...wygląda całkiem nieźle, ba...chyba lepiej nawet z tym pomalowanym nawisem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 20.03.2015 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 digi - bardzo fajna sypialnia:) trochę tylko, jak dla mnie za wysoko obraz wisi - dałabym go bardziej w prawo i bardziej w dół - ale to oczywiście drobnostka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielony ogród 22.03.2015 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 no, chyba tak jest lepiej: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanias78 22.03.2015 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Ale piękna!!!! Tak sobie czytam wasze wpisy i się inspiruję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anyżek35 22.03.2015 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 digi21, powieś ten obraz tak jak Ania radzi, zobacz, na tej wizualce zielonego ogrodu wygląda to super! (choć i tak Twoja sypialnia jest już śliczna ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GoLopos002 23.03.2015 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Moi Drodzy wiem, że pomożecie mi. Chcę dokończyć sypialnię bo jak się do tego nie zabiorę to się przeciągnie sporo w czasie. Poniżej wklejam zdjęcia sypialni i tu mam do Was pytania: - co zrobić na ścianie za łóżkiem? pierwotnie chciałam położyć białą cegłę ale teraz się waham i wolałabym coś co będę mogła łatwo zmienić więc może tapeta ? jeśli tak to jaka? - co dać na okno? samą zasłonę, a może tylko firankę białą z woalu? na oknie są zamontowane rolety dzień i noc kolor ecru/biały - chcę kupić na łóżko narzutę dwukolorową beżowo- ecru taką: [ATTACH=CONFIG]298699[/ATTACH] - czy na szafki dawać lampki? jakie by pasowały? Poniżej zdjęcie sypialni: [ATTACH=CONFIG]298700[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]298701[/ATTACH] i jeszcze jedno czy zostawić tylko wersję sypialni biało-beżowo-brązową czy dodać jeszcze jakiś kolor np. w świecach, wazonie, poduszkach? myślałam o turkusie , co sądzicie? przed łóżkiem chciała jeszcze dać puchaty dywan w kolorze jasny ecru. lampy znalazłam takie: [ATTACH=CONFIG]298702[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]298703[/ATTACH] Właśnie taka o teksturze cegły, myślę, że będzie pasowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aldona79 23.04.2015 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 digi21, powieś ten obraz tak jak Ania radzi, zobacz, na tej wizualce zielonego ogrodu wygląda to super! (choć i tak Twoja sypialnia jest już śliczna ) Przyłączam się!! Z pomalowanym nawisem jest dużo lepiej, a i obraz lepiej wygląda poziomo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts