projektant 29.06.2004 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2004 Mówi się, że najsmutniejsza rzecz, to karawaniarza twarz. Na czatach różnego rodzaju jest to normalne. Wystarczy, że kilka osób wesoło z sobą gawędzi, to znajdzie się jakiś frustrat ( nie będę pokazywał palcami )i zabawę spaskudzi tak, jak Twoi spece podciąg ( może to jeden z nich nawet jest tym karawaniarzem ). Rozumiesz koleżko Marcinie? ( poczytaj sobie wyżej ). I nie chodzi tutaj o ten jeden wątek. 90% wątków jest zjechanych przez karawaniarzy. Wystarczy jeden uśmiech i koniec zabawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 29.06.2004 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2004 Wiecie co, mnie autentycznie ciekawi historia tego podciągu i cię pojawi w tym wątku to zagladam, żeby sprawdzić co nowego a trafiam na dyskusję paru kolesi o dolnej części koleżanki Maryny.Załóżcie sobie wątek "Dyskusja z projektantem" i nie zaśmiecajcie wątków merytorycznych nabuzowanym bełkotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
projektant 29.06.2004 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2004 Następny szarak, który chce zaistnieć. Aż piszczy, żeby zauważono go. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 29.06.2004 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2004 Projektant - proszę odpuść... Taka dyskusja rzeczywiscie nie rozwija tego watku. Ta sama prośba dotyczy pozostałych uczestników wymiany zdań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
projektant 29.06.2004 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2004 Jasne, że odpuszczę. Moim ostatnim postem miał być ten z piątku, 25.06. z godziny 6:58. Ale jak widzisz nie udało się. Już milczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 29.06.2004 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2004 Następny szarak, który chce zaistnieć. Aż piszczy, żeby zauważono go. Zadałem sobie trud, żeby przejrzeć wszystkie twoje posty, spośród kaskady 29 i nie znalazłem w ŻADNYM czegokolwiek konstruktywnego. Dla mnie to ty jesteś rozkapryszonym dzieciakiem, którego rodzice zostawili nieopatrznie sam na sam z kompem. Wrzucasz głodne teksty na wątkach w których ktoś chce się czegoś dowiedzieć. Wracaj do piaskownicy a to forum zostaw dorosłym i nie obrażaj więcej nikogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin Czyczerski 29.06.2004 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2004 Projektant - proszę odpuść... Taka dyskusja rzeczywiscie nie rozwija tego watku. Ta sama prośba dotyczy pozostałych uczestników wymiany zdań. Kgadzina, a gdzie wolność słowa Wiadomo, że to od dłuzszego czasu tenże wątek niczego nie rozwija, ale pozwala oderwać się od spraw poważnych ...mnie ta wymiana bawi Nie obierajcie mi tego !!! Projektant nie daj się! Ja w Ciebie wierzę!!! Już pisałem, że Ci kubicuję... Pisz, jak najwięcej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts