Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Podciąg zalany betonem ... do połowy

Recommended Posts

Mówi się, że najsmutniejsza rzecz, to karawaniarza twarz. Na czatach różnego rodzaju jest to normalne. Wystarczy, że kilka osób wesoło z sobą gawędzi, to znajdzie się jakiś frustrat ( nie będę pokazywał palcami )i zabawę spaskudzi tak, jak Twoi spece podciąg ( może to jeden z nich nawet jest tym karawaniarzem ). Rozumiesz koleżko Marcinie? ( poczytaj sobie wyżej ). I nie chodzi tutaj o ten jeden wątek. 90% wątków jest zjechanych przez

karawaniarzy. Wystarczy jeden uśmiech i koniec zabawy.

• Odpowiedzi 86
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Wiecie co, mnie autentycznie ciekawi historia tego podciągu i cię pojawi w tym wątku to zagladam, żeby sprawdzić co nowego a trafiam na dyskusję paru kolesi o dolnej części koleżanki Maryny.

Załóżcie sobie wątek "Dyskusja z projektantem" i nie zaśmiecajcie wątków merytorycznych nabuzowanym bełkotem

Następny szarak, który chce zaistnieć. Aż piszczy, żeby zauważono go.

Zadałem sobie trud, żeby przejrzeć wszystkie twoje posty, spośród kaskady 29 i nie znalazłem w ŻADNYM czegokolwiek konstruktywnego. Dla mnie to ty jesteś rozkapryszonym dzieciakiem, którego rodzice zostawili nieopatrznie sam na sam z kompem.

Wrzucasz głodne teksty na wątkach w których ktoś chce się czegoś dowiedzieć.

Wracaj do piaskownicy a to forum zostaw dorosłym i nie obrażaj więcej nikogo

Projektant - proszę odpuść... Taka dyskusja rzeczywiscie nie rozwija tego watku.

Ta sama prośba dotyczy pozostałych uczestników wymiany zdań.

Kgadzina, a gdzie wolność słowa ;-)

Wiadomo, że to od dłuzszego czasu tenże wątek niczego nie rozwija, ale pozwala oderwać się od spraw poważnych :D

...mnie ta wymiana bawi ;-)

Nie obierajcie mi tego :D !!!

Projektant nie daj się! Ja w Ciebie wierzę!!! Już pisałem, że Ci kubicuję... Pisz, jak najwięcej!