olalee 16.01.2015 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Witajcie:) i nadszedł czas na wykańczanie wymarzonego domku:) Chciałabym, żeby był utrzymany w nowoczesnym stylu ale z ciekawymi akcentami, trochę w stylu skandynawskim, mogłyby być elementy np starego drewna kolorki oklepane:) biel, szarość, czarny, drewno obecnie muszę wybrać podłogę - mają być panele myślę o quick step ale kompletnie nie mogę się zdecydować na kolor:( raz podoba mi się bardziej jasny innym razem ciemniejszy - ważne, żeby wyglądał w miarę naturalnie:) żeby ocieplił wnętrze...Bardzo proszę o porady o przykłądy, może z doświadczenia, kto ma ładny odcień i może śmiało polecić może coś takiego? ale nie widziałam na żywo http://www.quick-step.com.pl/laminat/elite/UE1493_stary-dab-bielony-naturalny-deska http://www.parkiety.sklep.pl/prod137,image,54.html http://bel-pol.pl/promocja_panele_laminowane_quick_step_maj.html http://allegro.pl/show_item.php?item=4952712576 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 17.01.2015 01:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 17.01.2015 01:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 przepraszam, muszę się nauczyć dodawać zdjęcia:)na początek wiatrołap malutki:/ meble planuję bez uchwytów, zastanawiam się czy pod siedziskiem nie zrobić otwartej półki żeby postawić koszyki dekoracyjne, siedzisko będzie w kolorze szarym, zastanawiam się nad żyrandolem i kinkietem przy lustrzedalej hol z salonem i kuchnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 17.01.2015 01:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 (edytowane) w holu salonie kuchni będą panele( dylemat z kolorem), nie będzie betonu na ścianach, zastanawiam się nad białą cegłą, mam też dylemat co do blatów w kuchni czy ciemne czy cos w drewnie... Edytowane 29 Stycznia 2015 przez olalee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 17.01.2015 01:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 17.01.2015 01:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 nad blatem przy oknie po lewej stronie chcę dać dwie odkryte długie półki, wtedy automatycznie szkło tylko do wysokości półek ogólnie chciałabym dom coś w tym stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 17.01.2015 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Witam się w wątku, będę podglądać czy kinkiety w kuchni to jakieś konkretne? Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 25.01.2015 23:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Witajnarazie nic konkretnego, jeden wielki mętlik w głowie i co chwile zmiana pomysłow:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 25.01.2015 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Witaj narazie nic konkretnego, jeden wielki mętlik w głowie i co chwile zmiana pomysłow:) haha też tak mam:) a co do kinkietów, to szkoda, bo ja właśnie poszukuję takich na wysięgniku pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 26.01.2015 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 potrzebuję takie kinkiety do łazienki;) tu małe wc, nie będzie ściany w kolorze fuksji tylko biała, nie wiem też czy dawać meble nad wc czy tylko ta półeczka drewniana i blat drewniany( mam osobną pralnie więc tam ewentualnie mogę coś trzymać) płytki fargo opoczno szare mozaika silver electra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 26.01.2015 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 26.01.2015 23:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 obawiam się trochę, że może być za ciemno a może dać białe płytki na ścianę a szare na podłogę chociaż nie wiem jak będzie grała wtedy ta mozaika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 27.01.2015 01:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 a może zakończyć kibelek na wysokości półki drewnianej( i wcale jej nie dawać) a onad kibelkiem pomalować bialą farbą i powiesić położyć jakiś obraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 27.01.2015 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 napiszę w sprawie szafeczki: ja bym zostawiła, albo dała pod umywalką... gdzieś trzeba trzymać dodatkową rolkę papieru w razie gdyby nagle w trakcie się skończyła chociaż niektórzy trzymają na półce w koszyczku jakimś ładnym - mnie to nieprzekonuje osobiście nie powinno być za ciemno - te płytki są bardzo jasne, masz wielkie lustro, błyszczącą mozaikę co odbija światło, jedną białą ścianę (drzwi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 27.01.2015 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 obawiam się trochę, że może być za ciemno a może dać białe płytki na ścianę a szare na podłogę chociaż nie wiem jak będzie grała wtedy ta mozaika białe nie, ale jasny szary tak:) i zostawiłabym szafkę albo nad geberitem, albo pod umywalką Edit: przynoszę również stołek ze sklepu ohoo.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 28.01.2015 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Dziękuję dziewczyny za rady:) a w jakim kolorze szafkę białym czy szarym pod płytki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 28.01.2015 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 (edytowane) pora na łazienkę - proszę o porady:)łazienka mała:( a zależało nam, żeby mieć i wannę baterie będą podtynkowe: do umywalek wanny prysznica omnires Y, umywalki okrągłemiędzy wanną a umywalkami będzie przerwa żeby ręcznik zawiesić lustro nie będzie od blatu tylko bedzie pasek bądz póltorej płytki muszę to jakoś rozplanować:/ jak myślicie czy nad wanna dać pasek tej samej mozaiki co w prysznicu? i czy prysznic ciagnąć do samej góry czy zakończyć mozaike na tej samej wysokości co płytki na całości? ( płytki do wysokości okna) chciałabym blat i szafki cały drewniany co sądzicie? i czy płytki do wysokości okna będą ok? myślałam też o kinkietach czarnych i ewentualnie dodatki czarne Edytowane 28 Stycznia 2015 przez olalee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 28.01.2015 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 28.01.2015 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 dałabym szarą pod płytki, bo nad szafką jest kolejny kolor znów - jakiś ciemny... co to?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 28.01.2015 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 to są dwie półki pod samą górę w różnych odcieniach szarości nie jestem do tego przekonana...co radzicie? a może zamiast tej drugiej półki znów płytki? nie mam pojęcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts