olalee 13.02.2015 23:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 zmartwili mnie dziś...mówią, ze strasznie krzywe sufity, ściany przykładał mi poziomice na suficie i dużo uciekało mam nadzieję, że jak dojdą meble itp. to nie będę ciagle wpatrzona w sufit:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 13.02.2015 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Olu, przecież oni mogą wyrównać te sufity i ściany bez konieczności obniżania pomieszczenia o 12 cm Wystarczy przykręcić płyty do sufitu na niskim stelażu, żeby zabrać z wysokości pomieszczenia jak najmniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 13.02.2015 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Olu, przecież oni mogą wyrównać te sufity i ściany bez konieczności obniżania pomieszczenia o 12 cm Wystarczy przykręcić płyty do sufitu na niskim stelażu, żeby zabrać z wysokości pomieszczenia jak najmniej Dokładnie! pomęcz ich niech zrobią jak należy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 13.02.2015 23:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 13.02.2015 23:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Olu, przecież oni mogą wyrównać te sufity i ściany bez konieczności obniżania pomieszczenia o 12 cm Wystarczy przykręcić płyty do sufitu na niskim stelażu, żeby zabrać z wysokości pomieszczenia jak najmniej jak to usłyszą to chyba padną a najbardziej mąż bo on ma wszystko gdzieś tylko finansowo nie ma gdzieś a jak to się robi na niskim stelażu? i nic z tym nie będzie się działo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 13.02.2015 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Ola, nie likwiduj tych wnęk w kuchni! (czy ja już tego nie mówiłam?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 13.02.2015 23:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 ale "szef" mi dziś powiedział, żebym się zastanowiła czy całości czasem nie obniżyć, stwierdzili, że szkoda pieniędzy na tynki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 13.02.2015 23:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Ola, nie likwiduj tych wnęk w kuchni! (czy ja już tego nie mówiłam?) mówiłaś...ale one nie są takie trochę kiczowate? nie mam pomysłu na lampki na te wnęki boję się, że będzie tego wszystkiego za dużo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 13.02.2015 23:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 ale w sumie te wnęki to taka litera L akurat tak jak pójdą meble...ale nie ma problemu , żeby zlikwidować nie wstawiali narożników, nie gipsowali, żebym jeszcze się zastanowiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 13.02.2015 23:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 na ostatnim obudowany podciąg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 13.02.2015 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 jak to usłyszą to chyba padną a najbardziej mąż bo on ma wszystko gdzieś tylko finansowo nie ma gdzieś a jak to się robi na niskim stelażu? i nic z tym nie będzie się działo? Powiedz im, że mają wyrównać zabierając z wysokości najmniej ile się da i powinni wiedzieć, co mają robić Nic się nimi nie przejmuj Niech sobie padają Oni są u Ciebie na "chwilę" (może z wyjątkiem męża ). Ty potem będziesz żyła z tym, co oni przez tę "chwilę" zmajstrowali Moi fachowcy nadali mi, podczas niedawno skończonego remontu, ksywkę "Pani Milimetr" Muszą wiedzieć, że Ty wiesz, jak ma być prawidłowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 13.02.2015 23:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Ola, cóż poradzić, zrób jak Ci serce dyktuje Ty widzisz, Ty czujesz czy jest dobrze, Ty wiesz, co Ci w duszy gra Skoro widzisz, że wnęki na oprawy zupełnie Ci nie odpowiadają, to je zmień. Zdjęcia nie oddają wszystkiego i trudno na ich podstawie o jednoznaczne opinie.. Na wątku projektowania łazienek napisałam o płytkach.. dziękuję zerknę na łazienki:) i tu jest problem...bo nie jestem przekonana do tych wnęk i nie wiem co zrobić, a jeśli bez wnęk będzie jeszcze gorzej? dlatego każda rada mile widziana:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 13.02.2015 23:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 no ładnie Cie nazwali:) ale masz zrobione jak powinno być u mnie najgorzej z mężem bo twierdzi, że po prostu tak jest, że ściany są krzywe a każdy następny fachowiec będzie narzekał na poprzedniego i zostaję sama na placu boju:) tylko oni już położyli gips na całości - dużo materiału już poszło, czasu a teraz znow karton gips znów koszty a pieniędzy malutko:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 13.02.2015 23:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Czekam na Twoją opinię a szafki jak najbardziej poczekam jakbyś się dowiedziała od stolarza jaki to konkretnie fornir jest ( firma numer) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 13.02.2015 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Olu, nie bierz każdego słowa dosłownie Skoro położyli już gipsy, włożyliście w to dużo pracy, czasu i pieniędzy, to nasze rady można sobie wiesz co, najwyżej Dzielna bądź! Będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 14.02.2015 00:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 Olu, nie bierz każdego słowa dosłownie Skoro położyli już gipsy, włożyliście w to dużo pracy, czasu i pieniędzy, to nasze rady można sobie wiesz co, najwyżej Dzielna bądź! Będzie dobrze oj tam od razu wiesz:D:D każde rady pomocne:) muszę w poniedziałek zapytać czy będzie tak tragicznie czy lepiej równać zapewniał mnie dziś, że jak pomalują to nie będzie to zauważalne ale niestety nie pomalują na ostro, tłumaczył mi, że na końcu zrobi małe odcięcie minimalne gdzieś na 7mm ( to już chyba trochę dużo no nie?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 14.02.2015 00:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 ale niebiesko się zrobiło:) piękny był dziś dzień a raczej wczoraj:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 14.02.2015 00:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 no ładnie Cie nazwali:) ale masz zrobione jak powinno być No wcale nie jest tak idealnie Pewne rzeczy trzeba odpuścić i wrzucić "na luz" Szkoda życia To, co dzisiaj wydaje się sprawą życia lub śmierci, jutro wywołuje uśmiech i nie ma już tak wielkiego znaczenia. Śpij spokojnie Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 14.02.2015 00:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 a tu domek z zewnątrz, muszę połączyć jakoś te dwa tarasy...zadaszony jest prawie rowny z podłożem drugi dużo wyżej [ATTACH=CONFIG]304398[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]304399[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]304400[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]304401[/ATTACH] Bardzo ładny dom:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 14.02.2015 01:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 No wcale nie jest tak idealnie Pewne rzeczy trzeba odpuścić i wrzucić "na luz" Szkoda życia To, co dzisiaj wydaje się sprawą życia lub śmierci, jutro wywołuje uśmiech i nie ma już tak wielkiego znaczenia. Śpij spokojnie Dobranoc masz rację muszę wyluzować ale od wczoraj na tapecie głównie wnęki:D a Ty byś w te wnęki dała te lampy czarne co na wizualizacji? bo nie mam innego pomysłu a myśłałam, że jakby zabudować to by można było dać 4 +2 np. Teti albo jakies białe reflektorki wtedy bym mogła kręcić nimi i ustawiać sobie oświetlenie nie wiem:tylko jak dam takie na zabudowany sufit to będą one wisiały niżej niż ciąg lamp w korytarzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts