ivy17 17.02.2015 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Ania ma racje troszkę szerzej bo beda scisnięte , najlepiej tak po całości Kilka kadrów z realizacji K.Kraszewskiej http://www.kraszewska.com.pl/images/realizacje/dom-piaseczno-360/04.jpg http://www.kraszewska.com.pl/images/realizacje/dom-piaseczno-360/00.jpg można tez zaluzje schować jak będzie odpowiednia wnęka http://www.kraszewska.com.pl/images/portfolio/portfolio/apartament_wola/02.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 17.02.2015 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 to 55 cm byłoby idelane w tym sensie, ze tyle miejsca zostaje od rtv do okna jeśli byłyby takie wnęki wszedzie byłyby symetryczne i jest tam ta rura od rekuperacji akurat wnęka by jej nie objęła nie wiem:/ do jutro muszę zdecydować....Karolina pokazywała, że ma podbite te maskownice tam gdzie nie będzie mogła zostawić zasłony Jeżeli wnęka będzie po całości to po prostu nie dosuniesz zasłony do końca, bo karnisz zamontujesz odpowiednio odsunięty od rogu. Ta rura od rekuperacji ma być zasłonięta, czy nie? Bo jeżeli zostałaby we wnęce to byłoby lepiej, niż miałaby być widoczna w suficie. Ta wnęka nie może być malutka, musi mieć szerokość ok 25 cm. Na zdjęciach wygląda na cieniutką, ale w rzeczywistości tak nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 18.02.2015 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Aniu, nie wiem czy powinno zasłaniać się rekuperację...problem jest taki. że tu przy tv jest odsunięta ok 18cm ( więc można by było zabudować) ale znowu z drugiej strony jest coś koło 25cm od ściany i tu już nie zabuduje więc musiałabym zrobić wnęke gdzies na 23cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 18.02.2015 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 wczoraj rozmawiałam z bratem męża i mówie , że krzywe sufity itp. jego komentarz a kto to będzie na sufity patrzył, głowy nie będziesz zadzierać...chyba muszę trochę wyluzować bo przy całości pewnie ten sufit będzie gdzieś w tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 18.02.2015 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Dziewczyny zaczerpnięte z tutejszego forum: u mnie wnęka na karnisz ma 11 cm, i wystarcza aby wsadzić łapkę" u mnie będzie nisko bo ok 12 cm może nie musze mieć szerokości 25cm? szyna podwójna chociaż pewnie będą tylko zasłony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 18.02.2015 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Podwiesili nam sufit(nawet nie widać, że salon stracił na wysokości) na razie zostawiliśmy wnękę od strony tv mniejszą ( nie do końca, żeby nie kombinować z rekuperacją) i od strony kuchni ( też wnęka musi się gdzieś zaczynać ) nie wiem co zrobić z kątem między jednym oknem a drugim( dwie prostopadłe ściany) czy tam już dać wnęki po całości i najwyżej nie zasuwać tak mocno firan czy zrobić tylko cześciowe wnęki od każdego okna np po 80cm w róg wypełniony całym sufitem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 18.02.2015 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 odciąc te wneki po dwóch stronach okna ( czy tylko tak jak teraz od strony tv i kuchni a kąt zostawić cały z wnęką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 18.02.2015 23:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Dziewczyny dawać po całości wnękę w tym moim kacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 19.02.2015 00:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 będę przerabiać elektrykę w łazience( bo został pomniejszony blat od umywalek oraz został odsunięty od wanny o ok 30cm na zdjęciu wygląda jakby było mało miejsca od drzwi ale nawet po odsunieciu blatu od wanny jest miejsce) nie chcę też robić lamp na lustrze. Gdzie byście dały lampy obok lustra a może nad? bardzo podoba mi się lampa jielde signal ale jest dość duża i nie wiem czy u mnie mogłaby być, ewentualnie w małej wersji... a może macie inną propozycję lamp ale chciałabym coś czarnego i na wysięgniku o ile u mnie to ma sens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 19.02.2015 00:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 będę przerabiać elektrykę w łazience( bo został pomniejszony blat od umywalek oraz został odsunięty od wanny o ok 30cm na zdjęciu wygląda jakby było mało miejsca od drzwi ale nawet po odsunieciu blatu od wanny jest miejsce) nie chcę też robić lamp na lustrze. Gdzie byście dały lampy obok lustra a może nad? bardzo podoba mi się lampa jielde signal ale jest dość duża i nie wiem czy u mnie mogłaby być, ewentualnie w małej wersji...[ATTACH=CONFIG]305117[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]305118[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]305119[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]305120[/ATTACH] a może macie inną propozycję lamp ale chciałabym coś czarnego i na wysięgniku o ile u mnie to ma sens Ola jest jeszcze wersja pośrednia Jielde SI301, nie taki mały kinkiet i też nie ten na zginanym wysięgniku - http://secretlife.pl/jielde,lampa-jielde-signal-si301,163 Ja zamówiłam tą największą i też się teraz obawiam,że może być za duża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 19.02.2015 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 (edytowane) Ola jest jeszcze wersja pośrednia Jielde SI301, nie taki mały kinkiet i też nie ten na zginanym wysięgniku - http://secretlife.pl/jielde,lampa-jielde-signal-si301,163 Ja zamówiłam tą największą i też się teraz obawiam,że może być za duża. masz rację jest jeszcze jedna ale ta pierwsza najbardziej mi się podoba:) nie wiem co robić zwłaszcza, że okres oczekiwania długi:) i potrzebuję dwóch i ładna cena się robi... ona niby ma dwa ramiona po 30cm ale można je mocno "poskładać" chyba, ze myślisz, ze główka jest za duża Edytowane 19 Lutego 2015 przez olalee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 19.02.2015 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 masz rację jest jeszcze jedna ale ta pierwsza najbardziej mi się podoba:) nie wiem co robić zwłaszcza, że okres oczekiwania długi:) i potrzebuję dwóch i ładna cena się robi... ona niby ma dwa ramiona po 30cm ale można je mocno "poskładać" chyba, ze myślisz, ze główka jest za duża Wydaje mi się, że główka jest taka sama, a rozumiem Cię w pełni, bo mi też się największa podoba najbardziej:) Mi jeszcze chyba zostały 3 tyg. oczekiwania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 19.02.2015 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 Podwiesili nam sufit(nawet nie widać, że salon stracił na wysokości)... a widzisz dobrze dziewczyny radziły odciąc te wneki po dwóch stronach okna ( czy tylko tak jak teraz od strony tv i kuchni a kąt zostawić cały z wnęką? ... chyba kąt najlepiej będzie wyglądał niezabudowany... czy mylę się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 19.02.2015 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 Karolino chyba masz rację, że niezabudowany kąt:) muszę zadzwonić do męża jak robią hmm zamówiłam tapetę do pokoju córki okres oczekiwania do 3 tyg:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 19.02.2015 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 Karolino chyba masz rację, że niezabudowany kąt:) muszę zadzwonić do męża jak robią hmm zamówiłam tapetę do pokoju córki okres oczekiwania do 3 tyg:/ na jaką się zdecydowałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 19.02.2015 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 na jaką się zdecydowałaś? no właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 19.02.2015 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 zamówiłam tę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 19.02.2015 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 zamówiłam tę [ATTACH=CONFIG]305177[/ATTACH] fajnie! ta mi się podobała najbardziej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 19.02.2015 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 zamówiłam tę [ATTACH=CONFIG]305177[/ATTACH] Świetny wybór U mnie w łazience nad lustrem są te kinkiety: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 19.02.2015 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 Świetny wybór U mnie w łazience nad lustrem są te kinkiety: [ATTACH=CONFIG]305180[/ATTACH] skąd te kinkiety? kurcze, może pasowałby mi taki do pokoju? ps. Tomkowa, wpadnij w wolnej chwili do mnie i doradź proszę w sprawie balustrady :rolleyes: str. 18-19, bardzo proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts