olalee 20.02.2015 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 bardzo fajne kinkiety:) też bym prosiła o nazwę Marta ciagle się wahasz z balustradą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 20.02.2015 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 bardzo fajne kinkiety:) też bym prosiła o nazwę Marta ciagle się wahasz z balustradą? Troszeczkę tak... ale chyba zostanę przy metalowej. Stolarz nadal nie wysłał mi wizualizacji, ale mam nadzieję,że dziś ją w końcu dostanę. Bardzo mi się podoba ten kinkiet pokazany przez Tomkową, tylko tak się zastanawiam czy się sprawdzi u mnie, bo ja mam i w kichni, i w sypialni usytuowany kinkiet z boku, a potrzebuję doświetlić biurko. Muszę dziś na miejscu zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 20.02.2015 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 bardzo fajne kinkiety:) też bym prosiła o nazwę Marta ciagle się wahasz z balustradą? Widziałam, że już znalazłaś u Marty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 23.02.2015 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 co tu tak cichutko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 24.02.2015 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 jestem jestem:) Co myślicie dziewczyny, żeby w łazience zamiast lustra "wtopionego" w płytki dać lustro w drewnianej ramie ( tak jak u Tomkowej? szafka pod umywalkami będzie cała drewniana( i czy stolarz zrobiłby mi taką ramę w identycznym kolorze jak szafkę?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 24.02.2015 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 jestem jestem:) Co myślicie dziewczyny, żeby w łazience zamiast lustra "wtopionego" w płytki dać lustro w drewnianej ramie ( tak jak u Tomkowej? szafka pod umywalkami będzie cała drewniana( i czy stolarz zrobiłby mi taką ramę w identycznym kolorze jak szafkę?) Ola na pewno zrobi, ja tak będę miała w górnej łazience. Ewentualnie tańsza alternatywa dla mnie to http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/60249960/ http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/80230498/ http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/30289387/ http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00288676/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 24.02.2015 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 dzięki Marta muszę dziś zapytać tak pomyślałam o lustrze w drewnianej ramie, zeby trochę rożświetlić bo niestety plytki wychodzą dosyc ciemne:( z innej beczki:) jaka oprawka do wc do wiszących żarówek? a może cala czarna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 24.02.2015 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 dzięki Marta muszę dziś zapytać tak pomyślałam o lustrze w drewnianej ramie, zeby trochę rożświetlić bo niestety plytki wychodzą dosyc ciemne:( z innej beczki:) jaka oprawka do wc do wiszących żarówek? [ATTACH=CONFIG]305916[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]305917[/ATTACH] a może cala czarna? Może czarna? a kabel jaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 24.02.2015 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 kabel czarny podsufitka czarna, myslałam, żeby tym srebrnym nawiązać do mozaiki bo u Ciebie jest miedziana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 24.02.2015 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 kabel czarny podsufitka czarna, myslałam, żeby tym srebrnym nawiązać do mozaiki bo u Ciebie jest miedziana? U mnie jest miedziana a kabel szary pleciony. Może masz rację, że srebrna fajnie przełąmie:) Którą mozaikę zamówiłaś? wklejałąś już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 24.02.2015 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 hmm może też szary wziać, myslałam, ze u Ciebie czarny jest:) a ta podsufitka duża jest? bo u mnie mało miejsca u muszę małe w miarę mieć mozaikę mam taka myślę, że może ta oprawka nikiel byłaby ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 24.02.2015 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 hmm może też szary wziać, myslałam, ze u Ciebie czarny jest:) a ta podsufitka duża jest? bo u mnie mało miejsca u muszę małe w miarę mieć mozaikę mam taka [ATTACH=CONFIG]305920[/ATTACH] myślę, że może ta oprawka nikiel byłaby ok [ATTACH=CONFIG]305922[/ATTACH] na zdjęciu nikiel idealnie pasuje do mozaiki. U mnie jest dość duża podsufitka , o tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 24.02.2015 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 tak mi sie u Ciebie te żarówki spodobały, że nie moglam sie oprzeć, żeby u mnie zrobic:) a żaróweczki masz z tymi żarnikami? widać to coś w ogóle? nie kojarzysz jaka wielkosc banki żarówki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 24.02.2015 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 tak mi sie u Ciebie te żarówki spodobały, że nie moglam sie oprzeć, żeby u mnie zrobic:) a żaróweczki masz z tymi żarnikami? widać to coś w ogóle? nie kojarzysz jaka wielkosc banki żarówki:) mam takie zwykłej wielkości, wybrałam takie ztańszych na alle,coś jak tu:http://allegro.pl/zarowka-edisona-dekoracyjna-ozdobna-e27-230v-60w-8-i5088526769.html u mnie to raczej ozdoba, bo mam 6 małych tubek na suficie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 24.02.2015 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 jeszcze zapytam o oświetlenie w łazience , sypialni masz te tańsze tuby? bo do salonu moze dam inne ale zastanawiam się czy wc łazienka sypialnia wystarczą te tansze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 24.02.2015 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 mam takie zwykłej wielkości, wybrałam takie ztańszych na alle,coś jak tu:http://allegro.pl/zarowka-edisona-dekoracyjna-ozdobna-e27-230v-60w-8-i5088526769.html u mnie to raczej ozdoba, bo mam 6 małych tubek na suficie dziękuję u mnie też bedzie ozdoba:) zrobiłam miejsce na dwie tuby wiec myslę, ze spokojnie dadzą radę)( malutka lazienka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 24.02.2015 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Te żarówki sa pierwszorzedne już one same tworzą klimat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 24.02.2015 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 jeszcze zapytam o oświetlenie w łazience , sypialni masz te tańsze tuby? bo do salonu moze dam inne ale zastanawiam się czy wc łazienka sypialnia wystarczą te tansze czyli które ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 24.02.2015 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 czyli które ?? w łazience tańsze tubki mam ja:) nowodvorski eye whte - około 20zł/sztukę. http://urzadzajtanio.pl/wszystkie-plafony/30895-plafon-nowodvorski-eye-white-5255.html?gclid=CIHBtqLy-sMCFWj4wgodan8ASQ Wszystko zależy jaką moc potrzebujesz, bo te tubki mają max. 35W. Wyglądają jednak moim zdaniem lepiej niż te Lucide, które mam w salonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 24.02.2015 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 w łazience tańsze tubki mam ja:) nowodvorski eye whte - około 20zł/sztukę. http://urzadzajtanio.pl/wszystkie-plafony/30895-plafon-nowodvorski-eye-white-5255.html?gclid=CIHBtqLy-sMCFWj4wgodan8ASQ Wszystko zależy jaką moc potrzebujesz, bo te tubki mają max. 35W. Wyglądają jednak moim zdaniem lepiej niż te Lucide, które mam w salonie. a w sypialni też te będziesz miała? cena super:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts