ivy17 24.02.2015 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 w łazience tańsze tubki mam ja:) nowodvorski eye whte - około 20zł/sztukę. http://urzadzajtanio.pl/wszystkie-plafony/30895-plafon-nowodvorski-eye-white-5255.html?gclid=CIHBtqLy-sMCFWj4wgodan8ASQ Wszystko zależy jaką moc potrzebujesz, bo te tubki mają max. 35W. Wyglądają jednak moim zdaniem lepiej niż te Lucide, które mam w salonie. czyli takie jak mam na całym parterze Moc nie jest problemem , kupujesz ledy 5 W jak 45 w czy 7 W jak 55W i masz to z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 24.02.2015 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 a w sypialni też te będziesz miała? cena super:) W sypialni mam lucide i w sumie żałuję, bo te novodworski takie delikatniejsze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 24.02.2015 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Dla mnie Lucide są piękne Są tak ładnie wykonane, że spokojnie mogą konkurować z Aquaform, a stosunek ceny do jakości jest wyjątkowy Wiem, że Ivy ma u siebie Novodworski i wyglądają ładnie i jest zadowolona. Ja jednak dwa razy odsyłałam lampy tej firmy, gdyż jakość była tragiczna, niestety. Też skusiła mnie cena Trochę jestem do nich uprzedzona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 24.02.2015 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 hmm może też szary wziać, myslałam, ze u Ciebie czarny jest:) a ta podsufitka duża jest? bo u mnie mało miejsca u muszę małe w miarę mieć mozaikę mam taka [ATTACH=CONFIG]305920[/ATTACH] myślę, że może ta oprawka nikiel byłaby ok [ATTACH=CONFIG]305922[/ATTACH] Ola, mi się jakoś gryzie ta błyszcząca, glamourowa mozaika z prostymi, ascetycznymi żarówkami w oprawkach Jeżeli już, to koniecznie w niklowanych, błyszczących oprawkach i z błyszczącymi podsufitkami Zerknij na te żarówki: ..i na pozostałe pomieszczenia tego projektu TU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 24.02.2015 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 (edytowane) Ola, mi się jakoś gryzie ta błyszcząca, glamourowa mozaika z prostymi, ascetycznymi żarówkami w oprawkach Jeżeli już, to koniecznie w niklowanych, błyszczących oprawkach i z błyszczącymi podsufitkami Zerknij na te żarówki: [ATTACH=CONFIG]306008[/ATTACH] ..i na pozostałe pomieszczenia tego projektu TU mi też się gryzie ale podoba mi się efekt u Marty;) u mnie ogólnie już beton gryzie się z tą mozaiką i drewno jeśli tak to dam w niklowych oprawkach tak sobie myślę, że ta mozaika jest prosta i ma kolor tak jak bateria, przycisk do wc może nie będzie tak źle:) Edytowane 24 Lutego 2015 przez olalee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 24.02.2015 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 czyli takie jak mam na całym parterze Moc nie jest problemem , kupujesz ledy 5 W jak 45 w czy 7 W jak 55W i masz to z głowy czyli mogę włożyć ledy i nie będzie problemu z mocą...bo najbardziej się tego obawiam, że będzie ciemno:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 24.02.2015 23:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 tak jeszcze zapytam( bo już głupieję czy jak dam tuby w łazienkach i sypialni( cena mnie przekonuje:) czy wtedy w salonie korytarzu muszę dać też okrągłe lampy czy mogłabym dać ewentualnie w kwadratach( chociaż jeszcze się nie zdecydowałam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 25.02.2015 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Dla mnie Lucide są piękne Są tak ładnie wykonane, że spokojnie mogą konkurować z Aquaform, a stosunek ceny do jakości jest wyjątkowy Wiem, że Ivy ma u siebie Novodworski i wyglądają ładnie i jest zadowolona. Ja jednak dwa razy odsyłałam lampy tej firmy, gdyż jakość była tragiczna, niestety. Też skusiła mnie cena Trochę jestem do nich uprzedzona Aniu ale do firmy czy tych konkretnych tubek ?? Ja mam od nich trzy rodzaje lamp i jestem zadowolona. Jakość adekwatna do ceny. Tubki sa prawie identyczne jak pet fine , moim zadniem na tej wysokości nikt nie zobaczy różnicy a przy większej ilości ( ja mam 11) cenowa jest spora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 25.02.2015 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 tak jeszcze zapytam( bo już głupieję czy jak dam tuby w łazienkach i sypialni( cena mnie przekonuje:) czy wtedy w salonie korytarzu muszę dać też okrągłe lampy czy mogłabym dać ewentualnie w kwadratach( chociaż jeszcze się nie zdecydowałam:) to sa osobne pomieszczenia wiec wydaje mi sie ze nie musi być to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 25.02.2015 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 to sa osobne pomieszczenia wiec wydaje mi sie ze nie musi być to samo Dziękuję chyba zdecyduję się na te tubki bo cena rzeczywiście ok zastanawiam się czy w łazience 3 mi wystarczą( 6m2) jeśli dam żarówki ledowe o większej mocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 25.02.2015 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Dziękuję chyba zdecyduję się na te tubki bo cena rzeczywiście ok zastanawiam się czy w łazience 3 mi wystarczą( 6m2) jeśli dam żarówki ledowe o większej mocy jaką duża masz tą łazienkę ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 25.02.2015 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 ...zastanawiam się czy w łazience 3 mi wystarczą( 6m2) jeśli dam żarówki ledowe o większej mocy spokojnie... nawet za dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 25.02.2015 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 ok 6m:) i jeszcze będą dwa kinkiety przy lustrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 25.02.2015 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 spokojnie... nawet za dużo [/quote mówisz, że da radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 25.02.2015 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 ok 6m:) i jeszcze będą dwa kinkiety przy lustrze bedzie bardzo ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 25.02.2015 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 mówisz, że da radę już to pisałam u kogoś: ja mam łazienkę 3x3 i na suficie 2 tubki + 2 zwisy przy lustrze będą kiedyś włączam do korzystania z łazienki tylko 1 tubkę i oświetla wystarczająco łazienkę - nawet wieczorem daje radę sama... do kąpania czy korzystania z wc jak dla mnie osobiście niepotrzeba więcej... do makijażu są przy lustrze dodatkowo, bo wiadomo że mus być lepsze światło ale wiem, że sporo osób daje więcej lampek... my przeanalizowaliśmy swoje potrzeby - mogłabym zrobić i 4 tubki, ale po co? jak włączać będę tylko jedną... a kupić muszę 4 - a to kasa wywalona w błoto, bo niepotrzebne te lampki przemyślcie jak bardzo lubicie oświetlenie, jak macie teraz w łazience, ile lamp zapalacie, czy jest sens kupować więcej lamp które nie będą zapalane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 25.02.2015 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Dziękuję chyba zdecyduję się na te tubki bo cena rzeczywiście ok zastanawiam się czy w łazience 3 mi wystarczą( 6m2) jeśli dam żarówki ledowe o większej mocy Myślę,że wystarczą, ja mam 4 i 3 żarówki, szczerze to jest w sam raz:) nie lubię ciemnych pomieszczeń, wolę mieć za dużo światła niż za mało, bo można obwodami podzielić zawsze:) Widzisz Ola, musisz ocenić swoje potrzeby, bo jak sama widzisz każda z nas ma inne preferencje:) mi pewnie byłoby za ciemno u Karoliny, a Karolinie u mnie za jasno:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 25.02.2015 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 przemyślcie jak bardzo lubicie oświetlenie, jak macie teraz w łazience, ile lamp zapalacie, czy jest sens kupować więcej lamp które nie będą zapalane? ) Widzisz Ola, musisz ocenić swoje potrzeby, bo jak sama widzisz każda z nas ma inne preferencje:) mi pewnie byłoby za ciemno u Karoliny, a Karolinie u mnie za jasno:D To jest własnie klucz do sukcesu Trzy wystarcza bo duzo zależy od rozmieszczenia i żarówek - ja mam 3W ledy i 7 W i widac roznice bardzo wiec to jest to wyboru wg wlasnych upodobań. U mnie musi byc jasno...moj P. uwielbia wszystkie lampy włączyć i ma być jak na sali operacyjnej, mi by wystarczyła połowa tego oświetlenia np na korytarzu na pietrze Zawsze można zmienic na mocniejsze zarowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 25.02.2015 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 ...Widzisz Ola, musisz ocenić swoje potrzeby, bo jak sama widzisz każda z nas ma inne preferencje:) ... a no otóż to ...mi pewnie byłoby za ciemno u Karoliny, a Karolinie u mnie za jasno:D możliwe aaaaa zapomniałam dodać - może też mi wystarcza jedna bo łazienka jest biała: białe ściany, białe płytki, praktycznie biała podłoga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 26.02.2015 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Dziewczyny będą 3 tuby:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts