olalee 09.04.2015 00:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 myślę nad krzesłami do jadalni a właściwie do salonu i trochę mnie kusi, żeby zrobić lekki miks tzn na szczytach dać coś innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 09.04.2015 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 http://www.lysbutikken.no/innebelysning/taklamper/taklamper-nedpendlet/magnum-t1005-pendel-taklampe-belidhttp://sklep.kodywnetrza.pl/magnum.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 09.04.2015 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 ładna lampa, będzie pasowała:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 10.04.2015 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 jeszcze nie zamówiłam lamp, ciagle się waham:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 10.04.2015 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 jeszcze nie zamówiłam lamp, ciagle się waham:( jak się wahasz, to bierz te co ja mam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 10.04.2015 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 chciałabym tylko nie wiem czy nie jest za jasno w moim domku:) zaraz wrzucę kawałek kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 10.04.2015 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 kolejna odsłona sypialni po malutku:) lubię dodatki typu papierowa torba itp:) mam jeszcze metalowy kosz ale nie wiem czy nie za dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 10.04.2015 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 mąż "wyhaczył" taki stół cały z drewna rozkładany do 2,5m ( nie wiem co się będzie z nim działo) ale cena jak na drewniany stól chyba super, po złożeniu 190x100 i tak właśnie myślę czy po bokach dać te krzesła czy może np po jednej stronie jakieś inne krzesło np w kratkę, kurzą łapkę jak myślicie? dom ma być urządzony w podobnym stylu jak sypialnia, wydaje mi się że czarne lampy ożywia trochę całosć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 10.04.2015 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Piękny stół Nie zrobiłaś ukrytych karniszy nad tym oknem? Na drugiej ścianie jest wnęka na karnisze, a na tej jak planujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 10.04.2015 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 (edytowane) Aniu jest też wnęka tylko na zdjęciu mało widoczna i na żywo jest większa ta wnęka zdjecia pomniejszają Edytowane 10 Kwietnia 2015 przez olalee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 10.04.2015 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Rzeczywiście nie było widać Super jest Co do krzeseł, to ja uwielbiam wszelkie graficzne wzory, więc ładna będzie i kratka i cokolwiek wymyślisz Za ghostami jakoś nie przepadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 10.04.2015 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 myślę jeszcze nad tą ścianą, pewnie najlepiej wyglądała by jakaś konsolka ale mam komodę taką jak na zdjęciu tylko sosnową ( mogłabym przemalować na biało) wymienić uchwyty tylko...meble w kuchni będą z uchwytami frezowanymi czy to nie bedzie źle ze sobą wyglądać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 10.04.2015 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 [ATTACH=CONFIG]312421[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]312422[/ATTACH] kolejna odsłona sypialni po malutku:) lubię dodatki typu papierowa torba itp:) mam jeszcze metalowy kosz ale nie wiem czy nie za dużo Ola cudownie Ci ta sypialnia wyszła:) bardzo, bardzo mi się podoba:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 10.04.2015 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 mąż "wyhaczył" taki stół cały z drewna rozkładany do 2,5m ( nie wiem co się będzie z nim działo) ale cena jak na drewniany stól chyba super, po złożeniu 190x100 i tak właśnie myślę czy po bokach dać te krzesła czy może np po jednej stronie jakieś inne krzesło np w kratkę, kurzą łapkę jak myślicie? dom ma być urządzony w podobnym stylu jak sypialnia, wydaje mi się że czarne lampy ożywia trochę całosć [ATTACH=CONFIG]312423[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]312424[/ATTACH] Ola! Skąd ten stół?? też taki chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 10.04.2015 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Ola! Skąd ten stół?? też taki chcę mąż kupił w outlecie u nas w mieście, mają meble z wystaw z Holandii zapłacił niecałe 1,5t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 10.04.2015 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 mąż kupił w outlecie u nas w mieście, mają meble z wystaw z Holandii zapłacił niecałe 1,5t o kurcze , ja też taki chcę ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 10.04.2015 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 żarówki w wc i kawałek łazienki ( na zywo wygląda trochę większa;) Aniu czy te zasłony vivan (masz szare?) będą pasowały do fargo szarych? i tak myślę jak zrobić te rolety czy na szerokość całej ściany, zeby ukryć t plytki, które nie dochodza do koca okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 10.04.2015 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 (edytowane) o kurcze , ja też taki chcę ;( zapraszam do Kalisza:) Martuś a Ty palnujesz coś mieć na stole tylu obrus bieżnik podkładki? Edytowane 10 Kwietnia 2015 przez olalee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 10.04.2015 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 zapraszam do Kalisza:) w sumie czasami bywam, przejazdem zazwyczaj, ale cholerka... kto wie:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 10.04.2015 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 żarówki w wc i kawałek łazienki ( na zywo wygląda trochę większa;) Aniu czy te zasłony vivan (masz szare?) będą pasowały do fargo szarych? i tak myślę jak zrobić te rolety czy na szerokość całej ściany, zeby ukryć t plytki, które nie dochodza do koca okna[ATTACH=CONFIG]312431[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]312432[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]312433[/ATTACH] a szare nie beda za szare do tej łazienki, nie będzie za ciemno ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts