Tomkowa 10.04.2015 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 żarówki w wc i kawałek łazienki ( na zywo wygląda trochę większa;) Aniu czy te zasłony vivan (masz szare?) będą pasowały do fargo szarych? i tak myślę jak zrobić te rolety czy na szerokość całej ściany, zeby ukryć t plytki, które nie dochodza do koca okna[ATTACH=CONFIG]312431[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]312432[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]312433[/ATTACH] Ale super!! Super wyszło z fugą centralnie nad wanną i na niej bateria Mozaika piękna, ale się cieszę! Pod prysznicem też ją dałaś? Zrób koniecznie więcej zdjęć Ja mam szarą Vivan i świetnie pasuje do Fargo. Zgadzam się z Ivy, że być może biała lepiej by wyglądała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 10.04.2015 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 jest dość widno, wydaje się tylko, ze jest szaro i ciemno:) no nie wiem a jakie proponujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 10.04.2015 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Aniu twoje rady z fugami i nie tylko:) idę porobić fotki ale trochę kiepsko jest bo mała łazienka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 10.04.2015 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 10.04.2015 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 10.04.2015 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Ola, wyszło pięknie A co przesądziło o tym, że nie dałaś płytek do wysokości okna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 10.04.2015 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Wykonawcy mi wpierali, że sie nie da, zeby płytki ładnie zgrały się z kibelkiem, i została by docinka malutka nad oknem, nie miałam siły się spierać, ale może nie wygląda tak źle tak jak jest teraz muszę pokombinowac z roletą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 10.04.2015 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Szara roleta też będzie ładnie wyglądała. Zamontowałabym ja pod samym sufitem i oczywiście na całą szerokość ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 10.04.2015 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Szara roleta też będzie ładnie wyglądała. Zamontowałabym ja pod samym sufitem i oczywiście na całą szerokość ściany najlepiej przymierzyć kolor na miejscu, bedziesz wiedziała czy to to coraz śliczniej u Was, stół super okazja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 10.04.2015 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Po pierwsze zachwiciłam się sypialnią, jest rewelacyjna Co do łazienki to się zastanawiam właśnie czy aby biała by ładniej nie wyglądała, ale właśnie chyba do sufitu i na całą ścianę jak radzi Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 10.04.2015 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 (edytowane) :bye: Hello:D:D, lazienka i sypialnia wyglada przepieknie!! P.S. mam slabosc do szarych lazienek:p P.S. A moze czarny skygarden nad stol? Edytowane 10 Kwietnia 2015 przez owcaania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 10.04.2015 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Dziękuję Wam Dziewczyny trochę koloru zaczyna mi brakować ale zawsze są dodatki:) hmmm może rzeczywiście biała roleta lepsza? na pewno roleta materiałowa musi być wyzej bo nad oknem jest roleta nadstawna tylko po prawej stornie jest wnęka na led, roleta do sufitu w takim przypadku będzie ok? Diano czyli mierzyć całą ścianę? a do dołu do konca wneki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 10.04.2015 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 i robić dzieloną na pół? ( czyl idwie rolety?) Dziewczyny a czy te zasłony Vivian dobre by były do salonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 10.04.2015 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Dziękuję Wam Dziewczyny trochę koloru zaczyna mi brakować ale zawsze są dodatki:) hmmm może rzeczywiście biała roleta lepsza? na pewno roleta materiałowa musi być wyzej bo nad oknem jest roleta nadstawna tylko po prawej stornie jest wnęka na led, roleta do sufitu w takim przypadku będzie ok? Diano czyli mierzyć całą ścianę? a do dołu do konca wneki? [ATTACH=CONFIG]312470[/ATTACH] Ola łazienka jak marzenie, bardzo mi się podoba:) co do rolety, to ja bym dała jaśniejszą, własnie chyba jakąś białą, żeby trochę tą szarość przełamać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 10.04.2015 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 hmmm może rzeczywiście biała roleta lepsza? na pewno roleta materiałowa musi być wyzej bo nad oknem jest roleta nadstawna tylko po prawej stornie jest wnęka na led, roleta do sufitu w takim przypadku będzie ok? Jakiej szerokości (od brzegu do ściany) jest ta wnęka? wygląda na bardzo wąską. Ja bym zrobiła na całą szerokość ściany, łącznie z wnęką na led, a taśmy led nie kleiłabym do samego rogu, tylko zakończyła ją z 5 cm wcześniej Jak zamontujesz roletę tylko tam, gdzie sufit, to koncepcja zakrycia płytek spali na panewce, bo będzie je widać po prawej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 10.04.2015 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 większość głosów na bialą więc chyba będzie biała bo rzeczywiście tej szarości trochę jest Marta Ty widziałas na żywo Vivan nadaje sie do salonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 10.04.2015 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Olu, ja mam je też w jadalni, nadają się, są bardzo fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 10.04.2015 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 większość głosów na bialą więc chyba będzie biała bo rzeczywiście tej szarości trochę jest Marta Ty widziałas na żywo Vivan nadaje sie do salonu? Nadają tylko zobacz czy kolor ci na żywo będzie odpowiadał do Twoich szarości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 10.04.2015 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 większość głosów na bialą więc chyba będzie biała bo rzeczywiście tej szarości trochę jest Marta Ty widziałas na żywo Vivan nadaje sie do salonu? Widziałam, podobają mi się, sama się zastanawiam nad nimi do salonu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 10.04.2015 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Nadają tylko zobacz czy kolor ci na żywo będzie odpowiadał do Twoich szarości Dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts