ivy17 10.04.2015 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Ja mam na górze w sypialni i jestem nim zachwycona, natomiast do dolnych szarości u mnie mi nie pasuje jakoś Zatem szukam czegośc fajnego na zasłony, ale sama nie wiem czego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 10.04.2015 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Aniu wnęka jest rzeczywiście bardzo wąska - na szerokość jak najbardziej na całą ścianę tylko nie mogę sobie tego wyobrazić do góry przy samym suficie:) ale to chyba nie przeszkadza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 10.04.2015 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Iwonko ja mam tę samą szarość co Ty na ścianach wiec moze być kiepsko...najlepiej kupić i pzrymierzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 10.04.2015 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 co do łazienki robić dwie rolety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 10.04.2015 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Iwonko ja mam tę samą szarość co Ty na ścianach wiec moze być kiepsko...najlepiej kupić i pzrymierzyć najlepiej przymierzyć, zwlaszcza ze w Ikea można bez terminu oddać Moge ci foto zrobić jak wygląd ato u mnie jesli chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 10.04.2015 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 najlepiej przymierzyć, zwlaszcza ze w Ikea można bez terminu oddać Moge ci foto zrobić jak wygląd ato u mnie jesli chcesz bardzo chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 10.04.2015 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 To zmierz szerokość, bo według mnie nie jest tam aż tak bardzo szeroko, ale może to być efekt wizualny i chyba dałabym jedną, choć jak chcesz. Znów zgadzam się z Tonkową co do rolety. A jeśli brałabyś białe viviany to wiesz one nie są śnieżnobiałe to taka złamana biel jakby. A na wymiar rolety to całkowitą szrokość i wysokość od sufitu do końca wnęki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 10.04.2015 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Diano a moze uszyjesz z białego materiału jaki Ty masz i polecasz? żeby nie był bardzo przezroczysty? zastanawiam się czy jedna czy dwie bo podoba mi się u Ani, ze jedną można opuscić a drugą nie:) waham sie...doradzcie proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 10.04.2015 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 (edytowane) Olu, zrób tak, jak Tobie się bardziej podoba Jeżeli podoba Ci się efekt podziału i możliwość zasłaniania połowy okna, to tak zrób Na pewno będzie ładnie A jeżeli chodzi o kolor, to możesz mieć kilka opcji i zmieniać w zależności od nastroju Tylko mechanizm jest przytwierdzony na stałe, materiał można dowolnie zmieniać Masz tak piękną bazę w łazience, że możesz śmiało nawet roletę w kratkę powiesić Edytowane 10 Kwietnia 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 10.04.2015 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 dałabym dwie - jednak tam jest min 180cm (wanna) więc na jedną roletę to chyba ciut za dużo... mylę się?? ja też mam viviany - czarne do salonu właśnie jeszcze nie wiszą bo nie mam kiedy dać do obcięcia ale wieszałam je na próbę pomięte straszliwie, za długie leżące na podłodze były mi się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 10.04.2015 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Właśnie jak chcesz dzielone to nie jest to problem, rób tak jak ci się bardziej podoba, ja dziś mam dzień zgodności z Tomkową chyba. A viviany fajnie wyglądają w salonie, to jeden z bardzo popularnych produktów Ikea który im super wyszedł. A Karolina jaka sprytna, faktycznie tam wanna jest to jednak to okno dużo większe niż myślałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 10.04.2015 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Właśnie jak chcesz dzielone to nie jest to problem, rób tak jak ci się bardziej podoba, ja dziś mam dzień zgodności z Tomkową chyba. Powiedz mi, czy dobrze kombinuję: jeżeli mamy wąski materiał i chcemy uszyć szeroką roletę, to szyjemy ją z wysokości materiału (np. z zasłon Vivan) i długość sztukujemy w miejscach tuneli, tak aby ich nie było widać, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 10.04.2015 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 szerokość ma 195cm i 5 mm wydaje mi się, że dobrze zmierzyłam ale chyba na styk i tak nie mozna zrobić? długosć od sufitu do końca wnęki 116cm i 7mm ale tu chyba można trochę dłuższa? i zdecyduję się na 2 rolety, Diano na pewno masz jakis fajny biały materiał albo polecisz jakiś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 10.04.2015 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 przejechałabym sie do ikei po te zasłony ale to juz trochę dłuższa wycieczka muszę meża przekonać a może czarne...Karolina nie masz przypadkiem zdjęć jak na próbę wieszałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 10.04.2015 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Ola kiedy kuchnia będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 10.04.2015 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 hmmm może rzeczywiście biała roleta lepsza? a może czarne... Sama widzisz, że musisz uszyć co najmniej dwie zmiany I trzecią, jak by co, bo wydaje mi się, że szare też by wyglądały pięknie Ola kiedy kuchnia będzie? No właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 10.04.2015 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Byłam w ikei i jeszcze raz patrzyłam na zasłony, Viviany bardzo ładne, w ogóle dużo ciekawych szarości:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 11.04.2015 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 Powiedz mi, czy dobrze kombinuję: jeżeli mamy wąski materiał i chcemy uszyć szeroką roletę, to szyjemy ją z wysokości materiału (np. z zasłon Vivan) i długość sztukujemy w miejscach tuneli, tak aby ich nie było widać, tak? Właśnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 11.04.2015 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 Ok to napisz mi jaką gramaturę byś chciała tkaniny, w sensie czy ma być gruba czy cienka, mogę np przesłać Ci próbki i wtedy przyłożysz sobie do płytek i zobaczysz czy jest ok, mam na pewno jasnoszary fajny, mam biały taki porządny fajnie wyglądają z niego rolety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 11.04.2015 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 kurcze,czemu mam ok 120km do ikei;) Diano jeśli biały porządny i mówisz, że fajnie wyglądają rolety to uszyj z tego białego:) chciałabym łącznie z mechanizmami:)napisz mi tylko mniej więcej jaki koszt na priv lub [email protected] i jaki czas oczekiwania ( nie spieszy się tak bardzo:) aha jakbyś mogła napisać ile kosztuja pojemniki na zabawki te miętowe w kropy:) niestety nie wiem kiedy kuchnia bo czekamy na fronty ale myśle, ze za miesiąc będziemy mieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts