lukasz69karolina 15.04.2015 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 Karolina piękne okna i pięknie wyglądają zasłony:) jaki masz wymiar okien? my mamy dwa otwierane a u Was jedno to chyba przeszklenie? jedno chyba 3,5 a drugie 3m... już niepamiętam to większe to tarasówka a to mniejsze to fix, nie otwiera się piękna sypialnia!! powiedz jaki w dotyku ten dywanik?? bo też mam go w koszyku i ciągle się zastanawiam czy kupić, czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 15.04.2015 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 jedno chyba 3,5 a drugie 3m... już niepamiętam to większe to tarasówka a to mniejsze to fix, nie otwiera się piękne:) piękna sypialnia!! powiedz jaki w dotyku ten dywanik?? bo też mam go w koszyku i ciągle się zastanawiam czy kupić, czy nie ciężko mi powiedzieć, kolor jaśniejszy niz na zdjęciu taki bardziej grafit delikatnie szorstki, cos takiego jak poduszka z ikea ruta jeśli znasz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 15.04.2015 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 co jeszcze upatrzyłaś w hm? już jedną przesyłkę dostałam a teraz zamówiłam jeszcze tę kolorową paterę do ciasta:) chciałam też karafkę ale nie wyświetla mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 18.04.2015 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2015 Witaj Olalee Ivy mi mnie tu ściągnęła :hug:i bardzo dobrze, bo już mi się wiele rzeczy podoba, a co dopiero będzie później ALe do rzeczy: stół cudowny moje marzenie, tylko ja mam za mało miejsca Chyba, będę miała dokładnie ten sam kolorek na ścianach co i TY A w wc też mam położone Fargo tylko zamiast mozaiki z tej serii dałam silver loft Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 20.04.2015 06:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 Witaj Ida:) fajnie, że wpadłaś Dziękuję za miłe słowa, u nas stół też sporo miejsca zabrał rozpakowaliśmy wczoraj narożnik i nie podoba mi się to chyba będzie pierwsza rzecz, którą wymienię, widać takie kawałki pianki no takie g:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 20.04.2015 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 Witaj Olalee Ivy mi mnie tu ściągnęła :hug:i bardzo dobrze, bo już mi się wiele rzeczy podoba, a co dopiero będzie później Fajnie jest , co ??? Jest co poogladac i jeszcze będzie Witaj Ida:) fajnie, że wpadłaś Dziękuję za miłe słowa, u nas stół też sporo miejsca zabrał rozpakowaliśmy wczoraj narożnik i nie podoba mi się to chyba będzie pierwsza rzecz, którą wymienię, widać takie kawałki pianki no takie g:( Pokaz ten narożnik A gdzie go zamawiałaś, może trzeba reklamować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 20.04.2015 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 jak będę w domku to zrobię zdjęcie, kupiony w Agacie taki zwykły prosty ale ogólnie taki bubel mam wrażenie, że materiał już się mechaci poza tym zapach pianki bleee ale ja z zapachami to w ogóle jestem "wymagająca" ( wszystko mi przeszkadza:() Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 22.04.2015 02:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 To czekam na zdjęcie narożnika:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 22.04.2015 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Martuś fajnie, ze wróciłaś, wypoczęłaś nie mogę doczekać się Twojej kuchni co sądzicie o tej konsoli na tą moja pustą ścianę? http://meblarnia.com.pl/p/1528/536/konsola-z-kolekcji-nastia-konsole.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 22.04.2015 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Ola ja bym się wstrzymała z konsolą jak już pozostałe meble będą co do mojej kuchni,to czuję,że będzie awantura,bo chyba nawet w połowie montażu nie są:/ nie ma to jak wrócić z urlopu i od razu podnieść sobie ciśnienie:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 22.04.2015 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 (edytowane) kurcze jak człowieka nie ma na miejscu to dzieje się co chce, ale to co jest podoba Ci się? na pewno będzie ślicznie narożnik - mam nadzieję, że oswoję go poduchami i "piękny "bałagan za oknem ale moze niedługo za tarasy sie weźmiemy Edytowane 22 Kwietnia 2015 przez olalee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 22.04.2015 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 jeszcze taka konsolka wiem wiem lepiej poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 22.04.2015 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 co to za narożnik???? pewnie było - ale moja skleroza:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 22.04.2015 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Narożnik wygląda bardzo przyjemnie i pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 22.04.2015 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Mi też się podoba narożnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 22.04.2015 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Karolino narażnik z Agaty nazwa metro Dzięki Dziewczyny trochę gorzej z jego jakością choć moze nie jest aż taki zły;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 22.04.2015 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 kurcze jak człowieka nie ma na miejscu to dzieje się co chce, ale to co jest podoba Ci się? na pewno będzie ślicznie narożnik - mam nadzieję, że oswoję go poduchami i "piękny "bałagan za oknem ale moze niedługo za tarasy sie weźmiemy [ATTACH=CONFIG]314133[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]314134[/ATTACH] Ohh Dziewczynki zazdroszczę Wam tych przestrzeni, jak kiedyś wybuduję dom,to też sobie sprawię taki wielki narożnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 23.04.2015 05:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Ohh Dziewczynki zazdroszczę Wam tych przestrzeni, jak kiedyś wybuduję dom,to też sobie sprawię taki wielki narożnik Marta buduj buduj będzie na co popatrzeć i się zachwycać Twoje mieszkanie jest całkiem duże i dwupoziomowe, ubolewam, ze nie mam schodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 23.04.2015 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Marta buduj buduj będzie na co popatrzeć i się zachwycać Twoje mieszkanie jest całkiem duże i dwupoziomowe, ubolewam, ze nie mam schodów przestaniesz narzekać jak zamieszkasz, ze wszystko jest pod ręką jak sie polata po schodach bo to czego potrzebujesz jest na innym piętrze to sie marzy o parterowce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 23.04.2015 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 przestaniesz narzekać jak zamieszkasz, ze wszystko jest pod ręką jak sie polata po schodach bo to czego potrzebujesz jest na innym piętrze to sie marzy o parterowce masz rację choć z drugiej strony ruch by się przydał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts