olalee 23.04.2015 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Dziewczyny czy w ten kąt co stoi narożnik mogłabym dać półkę ribba czy tylko zasłony dać po całości, strasznie pusto mi się tam wydaje a może powiesić jakąś grafikę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 23.04.2015 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Dziewczyny czy w ten kąt co stoi narożnik mogłabym dać półkę ribba czy tylko zasłony dać po całości, strasznie pusto mi się tam wydaje a może powiesić jakąś grafikę? powiś najpierw wszystkie tkaniny i zobaczysz co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 23.04.2015 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 zasłon jeszcze nie ma:) ale tak zrobię oglądam różne inspiracje i nie mam gdzie tego wszystkiego zrealizować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 23.04.2015 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 zasłon jeszcze nie ma:) ale tak zrobię oglądam różne inspiracje i nie mam gdzie tego wszystkiego zrealizować aaa to zawsze tak będzie ze będzie za mało ścian, kuchni i łazienek do tego zebys pełnić wszystkie zachcianki Kiedy kuchnia ma być ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 23.04.2015 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 prawdopodobnie fronty już są ale stolarzowi się nie spieszy z montażem:/ chyba czeka na forniry, które miały przyjść dziś bądź jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 23.04.2015 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 prawdopodobnie fronty już są ale stolarzowi się nie spieszy z montażem:/ chyba czeka na forniry, które miały przyjść dziś bądź jutro Oleńka, Twoja kuchnia będzie na pewno szybciej niż moja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 23.04.2015 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Oleńka, Twoja kuchnia będzie na pewno szybciej niż moja:) Martuś wątpię...stawiam, ze najwcześniej za 2 tyg się u nas zjawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 23.04.2015 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Podrzucam pomysł na konsolkę http://pl.dawanda.com/product/41385846-Konsola-drewniana-stolik-pod-cian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 24.04.2015 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Marta dziękuję, fajna konsolka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 24.04.2015 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 oj konsolki - są tak drogie że szok... totalnie niewarte takiej kasy jaką chcą za nie duuuuuuuuuuuuuużo taniej: http://img06.allegroimg.pl/photos/oryginal/52/73/05/39/5273053987 http://allegro.pl/stol-konsola-z-drewna-debowego-i-stali-i5273053987.html to normalna cena wg mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 24.04.2015 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 oj konsolki - są tak drogie że szok... totalnie niewarte takiej kasy jaką chcą za nie duuuuuuuuuuuuuużo taniej: http://img06.allegroimg.pl/photos/oryginal/52/73/05/39/5273053987 http://allegro.pl/stol-konsola-z-drewna-debowego-i-stali-i5273053987.html to normalna cena wg mnie Na dodatek całkiem fajna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaa 24.04.2015 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 kurcze jak człowieka nie ma na miejscu to dzieje się co chce, ale to co jest podoba Ci się? na pewno będzie ślicznie narożnik - mam nadzieję, że oswoję go poduchami i "piękny "bałagan za oknem ale moze niedługo za tarasy sie weźmiemy [ATTACH=CONFIG]314133[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]314134[/ATTACH] oooo....ale kozacki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 24.04.2015 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 o tak ta cena jest ok:) a myślicie, że będzie taka u mnie pasować? mam stoliki kawowe białe z drewnianymi nogami a blaty w kuchni będą czarne Kamila dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 24.04.2015 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 o tak ta cena jest ok:) a myślicie, że będzie taka u mnie pasować? mam stoliki kawowe białe z drewnianymi nogami a blaty w kuchni będą czarne wg mnie będzie pasować sama myślę gdzie u mnie taką upchnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 25.04.2015 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 wg mnie będzie pasować sama myślę gdzie u mnie taką upchnąć tego typu konsolki bardzo pasują biały czy czarny stelaż to juz indywidualny wybór do innych dodatków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 25.04.2015 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 a zobaczcie sobie jeszcze inne aukcje jego - ma sporo wzorów i białe i czarne nóżki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 27.04.2015 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 bardzo fajne ma te konsolkiu mnie się tylko zastanawiam bo mam stolik biały blat drewniane nogi a konsolka blat drewno a nogi białe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 06.05.2015 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Hop, hop!! Ola co u Ciebie słychać? Czekam i czekam na fotki Co do stolików i różnych nóg i blatów, to jestem zdania, że tak jest właśnie najfajniej. Wszystko pod jedną modłę, jak z kompletu finalnie nie wygląda najlepiej. Ja też zainteresowałam się konsolkami od Łukaszoliny i nawet sobie z panem pokorespondowałam Na pewno ją zrobię, jak tylko na nią uzbieram U mnie będzie pełniła rolę parapetu nad grzejnikiem i miejsca, gdzie odłożę torebkę No właśnie, Dziewczyny, gdzie Wy odstawiacie torebki po przyjściu do domu?? W wiatrołapie wydaje mi się pozostawiona bez kontroli, więc najczęściej ląduje na krześle przy stole, co mnie potwornie irytuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 06.05.2015 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 .... Ja też zainteresowałam się konsolkami od Łukaszoliny i nawet sobie z panem pokorespondowałam Na pewno ją zrobię, jak tylko na nią uzbieram ... cieszę się że podpasowało - a tak na szybko wynalazłam powinnam mojemu Ł zlecić produkcję takowych, byśmy robili panu konkurencję .... No właśnie, Dziewczyny, gdzie Wy odstawiacie torebki po przyjściu do domu?? W wiatrołapie wydaje mi się pozostawiona bez kontroli, więc najczęściej ląduje na krześle przy stole, co mnie potwornie irytuje na podłogę ciągle nie wiem co w wiatrołapie dać... półkę, szafeczkę jakąś, wieszaki - by właśnie móc odłożyć torebkę na chwilę i móc się swobodnie rozebrać a tak ogólnie (bo pewnie o to pytasz ) to zanoszę do sypialni, tam sobie czeka na ponowne wyjście z domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 06.05.2015 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 cieszę się że podpasowało - a tak na szybko wynalazłam powinnam mojemu Ł zlecić produkcję takowych, byśmy robili panu konkurencję na podłogę ciągle nie wiem co w wiatrołapie dać... półkę, szafeczkę jakąś, wieszaki - by właśnie móc odłożyć torebkę na chwilę i móc się swobodnie rozebrać a tak ogólnie (bo pewnie o to pytasz ) to zanoszę do sypialni, tam sobie czeka na ponowne wyjście z domu Ja nigdy na podłogę,bo w tej kwestii jestem przesądna:P U mnie też na krześle ląduje i też mnie to irytuje,przydałoby się mieć na nią miejsce:rolleyes: Ola prosimy o fotki,bo jest co pokazywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts