Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

pora na wykończenie

Recommended Posts

• Odpowiedzi 702
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

oj konsolki - są tak drogie że szok... totalnie niewarte takiej kasy jaką chcą za nie

duuuuuuuuuuuuuużo taniej:

http://img06.allegroimg.pl/photos/oryginal/52/73/05/39/5273053987

http://allegro.pl/stol-konsola-z-drewna-debowego-i-stali-i5273053987.html

to normalna cena wg mnie :)

oj konsolki - są tak drogie że szok... totalnie niewarte takiej kasy jaką chcą za nie

duuuuuuuuuuuuuużo taniej:

http://img06.allegroimg.pl/photos/oryginal/52/73/05/39/5273053987

http://allegro.pl/stol-konsola-z-drewna-debowego-i-stali-i5273053987.html

to normalna cena wg mnie :)

Na dodatek całkiem fajna!

kurcze jak człowieka nie ma na miejscu to dzieje się co chce, ale to co jest podoba Ci się?:) na pewno będzie ślicznie

narożnik - mam nadzieję, że oswoję go poduchami i "piękny "bałagan za oknem ale moze niedługo za tarasy sie weźmiemy

[ATTACH=CONFIG]314133[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]314134[/ATTACH]

oooo....ale kozacki:)

• 2 weeks później...

Hop, hop!! Ola co u Ciebie słychać? Czekam i czekam na fotki :rolleyes: Co do stolików i różnych nóg i blatów, to jestem zdania, że tak jest właśnie najfajniej. Wszystko pod jedną modłę, jak z kompletu finalnie nie wygląda najlepiej. Ja też zainteresowałam się konsolkami od Łukaszoliny i nawet sobie z panem pokorespondowałam :) Na pewno ją zrobię, jak tylko na nią uzbieram ;) U mnie będzie pełniła rolę parapetu nad grzejnikiem i miejsca, gdzie odłożę torebkę :)

No właśnie, Dziewczyny, gdzie Wy odstawiacie torebki po przyjściu do domu?? W wiatrołapie wydaje mi się pozostawiona bez kontroli, więc najczęściej ląduje na krześle przy stole, co mnie potwornie irytuje :bash:

.... Ja też zainteresowałam się konsolkami od Łukaszoliny i nawet sobie z panem pokorespondowałam :) Na pewno ją zrobię, jak tylko na nią uzbieram ;) ...

cieszę się że podpasowało - a tak na szybko wynalazłam :D

powinnam mojemu Ł zlecić produkcję takowych, byśmy robili panu konkurencję :rotfl:

.... No właśnie, Dziewczyny, gdzie Wy odstawiacie torebki po przyjściu do domu?? W wiatrołapie wydaje mi się pozostawiona bez kontroli, więc najczęściej ląduje na krześle przy stole, co mnie potwornie irytuje :bash:

na podłogę :( ciągle nie wiem co w wiatrołapie dać... półkę, szafeczkę jakąś, wieszaki - by właśnie móc odłożyć torebkę na chwilę i móc się swobodnie rozebrać

a tak ogólnie (bo pewnie o to pytasz ;) ) to zanoszę do sypialni, tam sobie czeka na ponowne wyjście z domu :)

cieszę się że podpasowało - a tak na szybko wynalazłam :D

powinnam mojemu Ł zlecić produkcję takowych, byśmy robili panu konkurencję :rotfl:

na podłogę :( ciągle nie wiem co w wiatrołapie dać... półkę, szafeczkę jakąś, wieszaki - by właśnie móc odłożyć torebkę na chwilę i móc się swobodnie rozebrać

a tak ogólnie (bo pewnie o to pytasz ;) ) to zanoszę do sypialni, tam sobie czeka na ponowne wyjście z domu :)

Ja nigdy na podłogę,bo w tej kwestii jestem przesądna:P

U mnie też na krześle ląduje i też mnie to irytuje,przydałoby się mieć na nią miejsce:rolleyes:

Ola prosimy o fotki,bo jest co pokazywać:yes: