Tomkowa 06.05.2015 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Ja na podłogę też nie, z tych samych powodów, co Marta Kiedyś próbowałam zanosić do sypialni (jest na górze), albo powiesić w szafie. Ale zupełnie się to nie sprawdza, bo ciągle coś z niej potrzebuję wyjmować Gdybym wyjęła portfel, telefon, fajki itd., to mogłaby sobie być gdziekolwiek. Ale gdzie wtedy położyć to, co wyjęłam i pamiętać, gdzie położyłam??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 06.05.2015 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Witam się w wątku, przybyłam za radą Tomkowej podejrzeć łazienkę Bardzo mi się podoba, rzeczywiście mamy bardzo podobne łazienki, podałabyś mi jakie masz u siebie wymiary? Chodzi mi głównie o szerokość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 07.05.2015 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 Ja nigdy na podłogę,bo w tej kwestii jestem przesądna:P ... Ja na podłogę też nie, z tych samych powodów, co Marta ... a mi nie ma co z portfela uciekać to kładę ... Kiedyś próbowałam zanosić do sypialni (jest na górze), albo powiesić w szafie. Ale zupełnie się to nie sprawdza, bo ciągle coś z niej potrzebuję wyjmować Gdybym wyjęła portfel, telefon, fajki itd., to mogłaby sobie być gdziekolwiek. Ale gdzie wtedy położyć to, co wyjęłam i pamiętać, gdzie położyłam??? - portfel potrzebujesz wyciągać w domu?? - telefon to zawsze po wejściu do domu wyjmuję z torebki i kładę na komodzie - bo jak jest w torebce to go nie słyszę - fajki - mam paczkę w kotłowni i tam się pali ta torebkowa ma siedzieć z torebce bo to na wyjścia poza dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 07.05.2015 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 Witam się w wątku, przybyłam za radą Tomkowej podejrzeć łazienkę Bardzo mi się podoba, rzeczywiście mamy bardzo podobne łazienki, podałabyś mi jakie masz u siebie wymiary? Chodzi mi głównie o szerokość Ola się zawieruszyła, pewnie w ferworze upiększania domku To ja powiem, co pisałam i w Twoim wątku Łazienka ma szerokość 2 m. Wanna ma 180 cm i po jej bokach są 10-centymetrowe "parapeciki" a mi nie ma co z portfela uciekać to kładę - portfel potrzebujesz wyciągać w domu?? - telefon to zawsze po wejściu do domu wyjmuję z torebki i kładę na komodzie - bo jak jest w torebce to go nie słyszę - fajki - mam paczkę w kotłowni i tam się pali ta torebkowa ma siedzieć z torebce bo to na wyjścia poza dom Ciągle się trzymam za portfel, bo a to na picie nagle dać trzeba, albo na co innego Telefon poza torebką oznacza, że będę go nieustannie szukać i kląć przy tym potwornie, więc wolę nie Fajków mam zwykle jedną paczkę. Palę wyłącznie na podwórku. Że też ja nie pomyślałam, żeby mieć drugą, poza torebką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 07.05.2015 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 to fajki na podwórku pod doniczką a jak masz taka sklerozę że nie znajdziesz tel potem to lepiej noś na szyi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 07.05.2015 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 Fajki pod doniczką strasznie zamiękają A telefon na szyi mnie wkurza, bo uderza w doniczkę, gdy się schylam do niej, żeby wyjąć fajki :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 07.05.2015 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 Gdzie nam się Ola zawieruszyła:(?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 09.05.2015 23:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 Dziewczyny pierwsza kolacja za nami:D jak sie ogarne obiecuję, że będę więcej zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 09.05.2015 23:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 trochę na jedno kopyto ale lubię tak:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 10.05.2015 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 absolutnie cudownie:) ♡♡♡♡♡ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 10.05.2015 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Ola, brawo!! http://emotikona.pl/emotikony/pic/oklaski.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/oklaski.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/oklaski.gif Koniecznie musisz częściej zaglądać I pokazywać piękny domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaa 10.05.2015 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Na jedno kopyto???? Jest konsekwentnie a nie na jedno kopyto. Mi sie szalenie podoba:) fajnie zrobiony domek:) Slicznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 10.05.2015 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Dziękuję jeszcze trochę łazienki ale słońce daje i brzydkie zdjęcia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaa 10.05.2015 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 fajnie:) Ola a wrzucisz tez zdjecia sciany z TV? generalnie wrzuc wiecej zdjec plz plz plz:) np jakis detali w kuchni. a jak kolacja smakowala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 11.05.2015 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 fajnie:) Ola a wrzucisz tez zdjecia sciany z TV? generalnie wrzuc wiecej zdjec plz plz plz:) np jakis detali w kuchni. a jak kolacja smakowala? Kamilo wrzucę więcej zdjęć,a ściana tv na razie jest czarna i wisi tv nie ma jeszcze szafki:) cieszymy się z "głupiego" stołu bo w kawalerce przy stoliku kawowym jedliśmy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 11.05.2015 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 Ola super wyszło, bardzo mi sie podoba Pokaz wiecej kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 11.05.2015 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 takie wszystko dopracowane SUPCIO!! ja się tego etapu nigdy niedoczekam nigdy chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 11.05.2015 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 ja się tego etapu nigdy niedoczekam nigdy chyba to tak jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 11.05.2015 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 Ola to ma już tyle dodatków,że ja jestem w szoku:) wprowadziła się, powyciągała wszystko i wygląda jakby już długo mieszkali:D no super dopracowane wszystko:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 11.05.2015 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 WOW:jawdrop: przepieknie wyszlo, wszystko dopracowane i zaprojektowane co do cm:jawdrop: Jestem pod mega wrazaniem :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts