pnna migotka 11.05.2015 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 Śliczności. Pięknie dobierasz dodatki. Bardzo u Was przytulnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaa 11.05.2015 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 Ola to ma już tyle dodatków,że ja jestem w szoku:) wprowadziła się, powyciągała wszystko i wygląda jakby już długo mieszkali:D no super dopracowane wszystko:rolleyes: Ludzie sie chyba roznia podejsciem do tego... moja matka lata i co ryusz mi znosi jakies pierdoly a ja na nia krzycze ze tego nie chce bo najpierw chce zobaczyc jak sie zgra podloga ze scianami i meblami a potem bede doniczki kupowala.:rolleyes: A Ola widac konsekwetnie juz musiala zbierac konkretne dodatki juz od dawna:) Jeszcze raz powiem...wyszlo cudnie...mysle, ze dokladnie to co chcialas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 12.05.2015 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Bardzo dziękuję za tak miłe słowa:) a z dodatkami macie rację w każdym miesiącu coś kupiłam bo wiedziałam, ze później zabraknie pieniędzy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 12.05.2015 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 12.05.2015 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 i komoda przemalowana przez męża:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 12.05.2015 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Ola, fantastycznie się urządzasz! Kuchnia piękna, sypialnia śliczna, łazienka rewelacja Zadowolona jesteś z dzielonej rolety? Cyknij, proszę, fotki z zapalonymi światłami w łazience Bardzo, bardzo wszystko mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 13.05.2015 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2015 BArdzo ładnie wyszło - przyglądałam się z zainteresowaniem zwłaszcza łazience bo układ mam niemal identyczny Twoja realizacja utwierdziła mnie w przekonaniu że takie rozwiązanie jest naprawdę dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 22.05.2015 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2015 Czy mogłabyś napisać jakie masz listwy przypodłogowe? Na zdjęciach widać, że udało Wam się je wkleić w glify okienne - nie kolidują z otwieraniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 26.05.2015 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 Migotko sprawdzę w domku jak z otwieraniem bo w salonie nie ma problemu bo są okna przesuwne a w sypialni do mycia tylko otwierałam szeroko i nie zwróciłam uwagi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 26.05.2015 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 okno otwiera się bez problemu muszę zapytać męża co to za listwy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 26.05.2015 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 26.05.2015 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 26.05.2015 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 Ola, powtórzę: FANTASTYCZNIE!! Łazienki piękne Sypialnia katalogowa Jesteś Mistrzynią aranżacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 26.05.2015 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 Ola, powtórzę: FANTASTYCZNIE!! Łazienki piękne Sypialnia katalogowa Jesteś Mistrzynią aranżacji Potwierdzam Ola,jesteś zdolniacha:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 26.05.2015 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 Bardzo mi się podoba:) super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 27.05.2015 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2015 Dziękuję Wam Dziewczyny:) Migotko mąż nie pamięta też nazwy ale w sklepie gdzie kupowaliśmy zapytam:) Dziewczyny czy roletę rzymską w kuchni też dawać do samej góry? myślę, że tak skoro zasłony idą z sufitu we wnękach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 27.05.2015 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2015 Ślicznie u Pani roleta raczej od gory tylko ile masz miejsca do polski z lewejod okna ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaa 27.05.2015 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2015 :popcorn::popcorn: Dobra...to ja skomentuje za pare dni jak juz sie napatrze na te wnetrza:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 27.05.2015 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2015 Ja też uważam, że roleta pod samym sufitem Wygląda na to, że do półki jest ok. 3-5 cm, więc się powinna zmieścić. Jak nie zapytam, to pęknę : Ola, lampy hektary nad stołem są docelowe, czy tymczasowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 28.05.2015 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2015 do półki jest 5 cm:) Aniu lampy kupione ze względu na rozsądną cenę bo nie zachwyciło mnie coś tak mocno a ceny nie były niskie, wiec jak coś upatrzę to pewnie zmienię a kompletnie nie pasują? jak wpadnie Ci coś w oko przypadkiem to daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts