olalee 29.01.2015 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 tv nie będzie, stoliki planuję czarne kawowe albo czarne z drewnianym blatem( zależy od koloru łóżka) lub stolik + drabinka, lustra przy łóżku nie będzie , lampy zwisy albo żarówki albo coś w stylu industrialnym, sypialnia bardzo prosta ale myślę , że dodatkami wprowadzę trochę stylu skandynawskiego:)małą garderobę będę miała osobno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 29.01.2015 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 ja osobiście bym nie dała na lustrze lampy na wysięgniku - bałabym się że z czasem lustro pęknie w tym miejscu od poruszania lampą jeśli chcesz koniecznie takie lampy to dałabym poza lustrem - albo z sufitu! to mogłoby być czadowo aż tyle? to masz tam jak na sali operacyjnej chyba ja mam w łazience 9m2 - 2 szt massive nero (i będą 2 zwisy przy lustrze... kiedyś) i jak jedną zapalę w nocy to daje radę spokojnie z łazienki korzystać wiesz co, wcale jakoś za jasno nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 29.01.2015 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 dążę do skandynawskiego:) chciałabym te lampy na wysięgniku, które Ty zamówiłaś - ta od Panny Migotki:) to złoto mnie też nie przekonuje i chyba prędzej dałabym - edison tylko do skandynawskigo pewnie nie bardzo pasuje [ATTACH=CONFIG]301735[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]301736[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]301737[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]301738[/ATTACH] Ja kupiłam tą jielde, tylko nie wiem do łazienki nie będzie za duża, ale ja potrzebuję jeszcze do sypialni,więc w razie czego tam ją umieszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 29.01.2015 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 [ATTACH=CONFIG]301389[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]301390[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]301391[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]301392[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]301393[/ATTACH] masz już jakieś konkretne płytki wybrane do łazienek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 30.01.2015 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 te lampy rzeczywiście są dość dużemyślałam o płytkach opoczno early pastels szare +mozaika lub opoczno fargo też szare + mozaika, kolor mają zblizony tylko płytka z early pastels jest taka trochę chropowata i boję się, ze może brud wchodzić chciałabym plytkę cos ala taka beton jasna szara moze znasz jakąś ciekawą kolekcję i ceną tak do 100 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 30.01.2015 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 te lampy rzeczywiście są dość duże myślałam o płytkach opoczno early pastels szare +mozaika lub opoczno fargo też szare + mozaika, kolor mają zblizony tylko płytka z early pastels jest taka trochę chropowata i boję się, ze może brud wchodzić chciałabym plytkę cos ala taka beton jasna szara moze znasz jakąś ciekawą kolekcję i ceną tak do 100 zł Nie kojarzę tych płytek, o których piszesz. Pamiętam, że ja oglądałam również szare z tubądzina, chyba epoxy i jeszcze jakieś inne, ale nie pamiętam nazwy. ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 30.01.2015 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 i nie podobały Ci się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 30.01.2015 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 i nie podobały Ci się? Podobały mi się, ale wybrałam do kuchni geo ceramikę 80x80 i zdecydowaliśmy wziąć do łazienki te same, tylko cięte na pół. Teraz trochę tego żałuję, bo nie jestem do końca z tych łazienkowych zadowolona. Na górę do łazienki natomiast szukałam raczej kremowych niż szarych. aa jeszcze z reko jedne szare widziałam. Najladniejsze szarości z tych, które miałam okazję na żywo zobacztyć ma wg mnie Marazzi (bardzo duży wybór), tylko niestety ceny odpowiednio wyższe;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 30.01.2015 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 nie żałuj:) łazienka fajnie wygląda:) zawsze coś sie nam do końca nie będzie podobac ale trzeba to zaakceptować i cieszyć się ja np. żałuję, że nie mam długiego prostokątnego okna w kuchni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 30.01.2015 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Proszę o radę co zrobić z tym kawalkiem w kuchni? wybrać jakąś fajną fototapetę, położyć białą cegiełkę czy nie robic nic pomalowac tylko ścianę i zawiesić np. jakieś obrazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 30.01.2015 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Proszę o radę co zrobić z tym kawalkiem w kuchni? wybrać jakąś fajną fototapetę, położyć białą cegiełkę czy nie robic nic pomalowac tylko ścianę i zawiesić np. jakieś obrazy [ATTACH=CONFIG]301849[/ATTACH] jak dla mnie ta wieża Eiffla to zdecydowanie zbyt wiele:) a czy blaty zostają czarne? I ogólnie kolorystyka tak jak na wizce? Pytałaś o ustawienie stołu, wg mnie to jest ok. U mnie jest w pionie, bo wynika to z wymiarów, w przeciwnym wypadku byłoby za wąskie przejście. Może wrzucisz rzuty z wymiarami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 30.01.2015 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 ta wieża to tylko przykład też jej nie chce:) tylko ogólnie zastanawiam sie albo nad fototapetą albo cegłą albo nic:) nad blatami ciągle myślę albo czarne albo jakieś w drewnie za czarnym przemawia podłoga z paneli wtedy mi ociepli kuchnię a znowu panele + drewniane blaty - nie wiem jak to wszystko się zgra wymiary wrzucę później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 30.01.2015 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 (edytowane) kolorystyka biel, szarość, drewno czarny + dodatki ( być może dam przy wejściu jakieś miętowe krzesło pojedyncze) myslalam o dywanie w biało - czarne wzory, nie wiem jescze:/ lampy nad stołem inne ( dać te same nad stołem i nad stolikiem kawowym czy inną nad stolik?) może jakaś fajna lampa stojąca, narożnik zamiast sof, obk narożnika może jakaś dodatkowy kosz lub skrzynia Edytowane 30 Stycznia 2015 przez olalee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 30.01.2015 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 ta wieża to tylko przykład też jej nie chce:) tylko ogólnie zastanawiam sie albo nad fototapetą albo cegłą albo nic:) nad blatami ciągle myślę albo czarne albo jakieś w drewnie za czarnym przemawia podłoga z paneli wtedy mi ociepli kuchnię a znowu panele + drewniane blaty - nie wiem jak to wszystko się zgra wymiary wrzucę później mi się podoba i cegła, i tapeta (jakaś fajna w stylu skandynawskim) i czarna farba tablicowa:) co do blatów, to Ci nie pomogę, osobiście nie lubię czarnych blatów, więc byłabym za drewnianym lub jakimś szarym. kolorystyka biel, szarość, drewno czarny + dodatki ( być może dam przy wejściu jakieś miętowe krzesło pojedyncze) myslalam o dywanie w biało - czarne wzory, nie wiem jescze:/ lampy nad stołem inne ( dać te same nad stołem i nad stolikiem kawowym czy inną nad stolik?) może jakaś fajna lampa stojąca, narożnik zamiast sof, obk narożnika może jakaś dodatkowy kosz lub skrzynia zapowiada się fajnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 31.01.2015 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 też mi sie podoba farba tablicowa nawet myslę o takiej w pokoju corki ale ten kurz itp to mnie narazie jeszcze odstrasza:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 31.01.2015 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 też mi sie podoba farba tablicowa nawet myslę o takiej w pokoju corki ale ten kurz itp to mnie narazie jeszcze odstrasza:) Ja żałuję, że nie dałam nigdzie u siebie tablicówki, ale... może przy kolejnym malowaniu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaa 31.01.2015 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 Lampy nad stolem zdecydowanie bym wymienila. Blat czarny mi sie podoba. ale nie jestem obiektywna bo ja czarny kamienny blat bede miala u siebie:) Co do sciany...hmm....biala cegla moze byc fajna. Planujesz ja jeszcze gdzies w domu? W sypialni? A jaki rodzaj fototapety bys chciala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 03.02.2015 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 Kamila biała cegiełka bedzie w sypialni, gdybym dała w kuchni mogłabym ewentualnie dać kawałek w wiatrołapie jaki kamień będziesz miała( blaty?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 06.02.2015 00:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 jakieś typy sofy/narożnika, krzeseł już masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 06.02.2015 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 narożnik jak najbardziej prosty jeszcze nie szukałam na pewno jakis grafit ( może polecisz jakis fajny narożnik?) kzresła myślałam o eamsach białych ale cena powala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts