olalee 28.05.2015 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2015 fotel ikea kupiony na taras ale na razie tarasu brak;) więc sobie stoi w fomku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 28.05.2015 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2015 do półki jest 5 cm:) Aniu lampy kupione ze względu na rozsądną cenę bo nie zachwyciło mnie coś tak mocno a ceny nie były niskie, wiec jak coś upatrzę to pewnie zmienię a kompletnie nie pasują? jak wpadnie Ci coś w oko przypadkiem to daj znać Hektary są wizualnie bardzo ciężkie, a do Ciebie pasuje mi coś bardziej delikatnego i wdzięcznego Ja bym powiesiła zwykłe najprostsze abażury w dowolnym kształcie, do czasu znalezienia tego "czegoś" Świetna jest lampa Zuma Line Cafe i kosztuje tyle co ikeowska fotel ikea kupiony na taras ale na razie tarasu brak;) więc sobie stoi w fomku I bardzo fajnie w domku wygląda Uważałabym jedynie na ewentualne ślady na podłodze, bo nie ma żadnych zabezpieczeń. Ja u siebie mam wszystko podklejone filcem, gdzie się da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 30.05.2015 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2015 Olalee Cudnie u Was!! :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 15.06.2015 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 Olu czy udało Ci się dokopać do informacji o listwach? Nie wiem jak to jest, ale u nas nie da się wkleić listwy w normalnej grubości i otwierać okna... Porażka. Jeszcze nie wiemy jak z tego wybrnąć. Jak oglądam Twoje zdjęcia to wydaje mi się, że mamy podobne panele. Wybrałaś Pergo czy QS? Ja mam te pierwsze - dąb jasny kredowany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 15.06.2015 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 (edytowane) Olu czy udało Ci się dokopać do informacji o listwach? Nie wiem jak to jest, ale u nas nie da się wkleić listwy w normalnej grubości i otwierać okna... Porażka. Jeszcze nie wiemy jak z tego wybrnąć. Jak oglądam Twoje zdjęcia to wydaje mi się, że mamy podobne panele. Wybrałaś Pergo czy QS? Ja mam te pierwsze - dąb jasny kredowany... można coś takiego poprosić o wykonanie : http://www.parkiet.pl/upload/obrazki/Listwy_i_opaski/Aktualne/dodatki/listwa_przypodlogowa_cieniowana_dopasowana_pod_balkon.jpg z opisu producenta "Listwa Cieniowana. Przy drzwiach balkonowych standardowa listwa może się nie zmieścić. Oferujemy indywidualnie dopasowaną listwę cieniowaną." innym rozwiązaniem jest takie : http://1.bp.blogspot.com/-yBNEU4ffqqc/Ue4JWPzg21I/AAAAAAAAAPg/3LvkEntWaHk/s640/listwy+przypod%C5%82ogowe+drzwi+balkonowe.JPG Edytowane 15 Czerwca 2015 przez ivy17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 20.06.2015 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Olalee mam prośbę ogromną : mogłabyś zrobic mi zdjęcie łazienki tak żeby było widać prysznic i wc? Pisałam już że u nas będzie prawie identycznie, za chwilę zabieramy się za realizację a ciągle mamy wątpliwości jak wysoko ciągnąć kafle i jaką szafkę wstawić nad wc. Będę bardzo wdzięczna jeśli dasz radę zrobic mi to zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 23.06.2015 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 zrobię zdjęcie jeśli uchwycę u nas szyby od prysznica ciągle brak i nie zanosi się na nią na razie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 25.06.2015 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 zrobię zdjęcie jeśli uchwycę u nas szyby od prysznica ciągle brak i nie zanosi się na nią na razie:( Będę naprawdę bardzo wdzięczna JAki jest problem z szybą do prysznica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 25.06.2015 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Będę naprawdę bardzo wdzięczna JAki jest problem z szybą do prysznica? zrobiłam zdjęcia dziś wrzucę problem - brak pieniędzy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 25.06.2015 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 25.06.2015 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Ola, to Wy w końcu nie zrobiliście wnęk w zabudowie od strony prysznica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 25.06.2015 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Ola wpadaj tu częściej, najlepiej z fotkami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Mystkowska 25.06.2015 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Witam! Mam pytanie co u pani jest na podlodze w salonie drewno czy plytka jezeli plytka to jaka bo jest cudna, i jeszcze jedno jakiej firmy drzwi wewnetrzne pani posiada? Bede wdzieczna za odpowiedz pozdrawiam Monika M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 26.06.2015 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Olalee dziękuję Ci bardzo, trochę mi się rozjaśniło jak położyć płytki. U nas też dość ciasno między prysznicem a drzwiami, widzę że zrezygnowałaś z kaflowania wokół drzwi i fajnie to wygląda. JA zastanawiam się czy nie zejść niżej z płytkami ale zobaczę jak wyjdzie w praniu - u Ciebie jest super A bez drzwi do prysznica da się żyć myslałam że jest jakiś problem natury technicznej, odbijecie się trochę to wstawicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 27.06.2015 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2015 Ola, to Wy w końcu nie zrobiliście wnęk w zabudowie od strony prysznica Niestety:( wykonawca twierdził, że wyjdą strasznie malutkie:( ( pewnie mu się nie chciało "grzebać" ) ale i tak mam wszystko pochowane. W koszyku, w półce mam szampony, żele itp. i jak idę się myć to wyciągam cały koszyczek a później chowam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 27.06.2015 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2015 Olalee dziękuję Ci bardzo, trochę mi się rozjaśniło jak położyć płytki. U nas też dość ciasno między prysznicem a drzwiami, widzę że zrezygnowałaś z kaflowania wokół drzwi i fajnie to wygląda. JA zastanawiam się czy nie zejść niżej z płytkami ale zobaczę jak wyjdzie w praniu - u Ciebie jest super A bez drzwi do prysznica da się żyć myslałam że jest jakiś problem natury technicznej, odbijecie się trochę to wstawicie Ciekawe jak ta ściana przy drzwiach będzie się zachowywała podczas brania prysznica;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 27.06.2015 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2015 Ola wpadaj tu częściej, najlepiej z fotkami:) Martusia Ty też i z fotkami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 27.06.2015 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2015 Witam! Mam pytanie co u pani jest na podlodze w salonie drewno czy plytka jezeli plytka to jaka bo jest cudna, i jeszcze jedno jakiej firmy drzwi wewnetrzne pani posiada? Bede wdzieczna za odpowiedz pozdrawiam Monika M. Witaj:) Na podłodze w salonie jak i w prawie całym domu są panele pergo Chalked Light Oak, plank , drzwi wewnętrzne pol-skone sempre03, łazienka i wc sempre03S2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 27.06.2015 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2015 widok z pokoju córki na korytarz:) i łazienka w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 27.06.2015 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2015 Ola, ślicznie!! Fotografuj wszystko po kolei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts