Tomkowa 22.07.2015 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Czyli te zegary nie są wcale małe Wsadź oba do koszyka i poprzymierzaj lusterkiem, gdzie wyglądałby najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 22.07.2015 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 te pierwsze zegary mają taką średnicę co lustro ze sznurem już sama nie wiem...a nawet gdyby to ten biały czy czarny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 22.07.2015 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Zdejmij lustro i poproś o pomoc w przytrzymaniu, żeby z daleka ocenić, czy będzie dobrze. Im dłużej patrzę na zdjęcia kuchni z ujęciem komody, tym bardziej wycofuję się ze stwierdzenia, że 35,5 cm będzie za mało. Wybrałabym zegar biały i pomalowałabym mu na czarno metalową obwódkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 22.07.2015 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 zawsze można zwrócić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 22.07.2015 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Za stówkę, to zawsze się znajdzie miejsce na taki zegar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 22.07.2015 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 mam w koszyku i się zastanawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 22.07.2015 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 22.07.2015 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Ivy dzięki:) taki mały się chyba nie wydaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 22.07.2015 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Starałam sie zrobić proprcje jak lustro jesli to ten sam wymiar , jesli ci sie podoba to bierz Najwyżej odeslesz albo gdzies indziej powiesisz . Ten element jest łatwy do zmiany jak by coś kiedyś innego ci wpadło w oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 22.07.2015 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Bardzo fajnie (choć Ivy trochę zegar powiększyła) A ja rozpaczam, bo w kampanii "moda na loft" było przepiękne lustro Joana i już wykupione http://emotikona.pl/emotikony/pic/0what.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 22.07.2015 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 zamówiłam;)świetne lustro a może go już nie było od początku? Aniu pięknie masz w domku byłam u Ciebie w temacie ale nic nie pisałam:) a taras marzenie u Ivy świetny stolik pomocniczy i fajnie wygląda w roli konsolki przy słupie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 22.07.2015 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Bardzo fajnie (choć Ivy trochę zegar powiększyła) A ja rozpaczam, bo w kampanii "moda na loft" było przepiękne lustro Joana i już wykupione http://emotikona.pl/emotikony/pic/0what.gif Starałam sie zeby byl ten sam wymiar, ale pait ma pewne ograniczenia zamówiłam;) świetne lustro a może go już nie było od początku? Aniu pięknie masz w domku byłam u Ciebie w temacie ale nic nie pisałam:) a taras marzenie u Ivy świetny stolik pomocniczy i fajnie wygląda w roli konsolki przy słupie:) Stolik tez z Westa , ma wiele funkcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 22.07.2015 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 zamówiłam;) świetne lustro a może go już nie było od początku? Aniu pięknie masz w domku byłam u Ciebie w temacie ale nic nie pisałam:) a taras marzenie u Ivy świetny stolik pomocniczy i fajnie wygląda w roli konsolki przy słupie:) Dobra decyzja Które? Bardzo dziękuję za miłe słowa Koniecznie wpadnij doradzić co z lustrami, które właśnie przyszły Starałam sie zeby byl ten sam wymiar, ale pait ma pewne ograniczenia I tak Ci świetnie wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 22.07.2015 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 białe;) najwyżej pomaluję wpadnę wpadnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka87 22.07.2015 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Białe ładniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka87 22.07.2015 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 A ja rozpaczam, bo w kampanii "moda na loft" było przepiękne lustro Joana i już wykupione http://emotikona.pl/emotikony/pic/0what.gif Odrazu o TobieTomkowa pomyślałam widząc to lustro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 22.07.2015 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Odrazu o TobieTomkowa pomyślałam widząc to lustro Nic mi nie mów Ale dzięki Tobie znalazłam pocieszenie w tych, które pokazałaś u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 23.07.2015 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 Te lustra są przepiękne od Inki a co myślicie o okapie, który zamówiła Inka u mnie? nie będzie za ciężko? niby tak było w wizualizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 23.07.2015 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 (edytowane) A możesz dać zdj na którym widać gdzie jest płyta? Edit : chyba już widzę : tam jest wyspa, tak? Edytowane 23 Lipca 2015 przez waniliana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 23.07.2015 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 A możesz dać zdj na którym widać gdzie jest płyta? Edit : chyba już widzę : tam jest wyspa, tak? tak tak nad wyspa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts